60 kilo heroïne gevonden in Porsche van politie

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, May 4, 2007.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  [​IMG]Roemeense collega's van de Oostenrijkse politie lieten zestig kilo heroïne achter in hun Porsche 911.

  Garagisten hebben 60 kilogram heroïne gevonden in een Porsche 911 van de politie, maakt een woordvoerder van de Roemeense regering bekend. De technici vonden de drugs toen ze de auto gereed maakten voor undercoverwerk.

  'Vergeten lading'
  Na onderzoek bleek dat de Porsche vier jaar geleden in beslag was genomen na een drugsvondst van eveneens 60 kilo heroïne. De politie was de tweede lading gewoon vergeten. De auto stond vier jaar lang ongebruikt in de garage van een regeringsgebouw,


  bron http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_452230.html?wt.bron=homeArt8


  Heroïne in Roemeense politie-Porsche
  BOEKAREST - Roemeense automonteurs hebben 60 kilo heroïne gevonden in een Porsche 911 van de politie, zo maakte een woordvoerder van de Roemeense regering donderdag bekend. De technici troffen de drugs aan toen ze bezig waren de auto gereed te maken voor undercoverwerk. Na onderzoek bleek dat de Porsche vier jaar geleden in beslag was genomen na een drugsvondst van eveneens 60 kilo heroïne. Het tweede pakket had de politie destijds over het hoofd gezien. De auto heeft vier jaar lang ongebruikt in de garage van een regeringsgebouw gestaan.

  bron http://www.telegraaf.nl/buitenland/62972521/Hero_iuml;ne_in_Roemeense_politie_Porsche.html
   
  Last edited: May 8, 2007