80kilo drugs gevonden langs e19

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Apr 7, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  80 kilo drugs gevonden bij controleactie langs E19
  Tijdens een grootscheepse controleactie langs de E19 in Meer nabij Hoogstraten, heeft de politie ongeveer tachtig kilogram drugs in beslag genomen. De actie was een samenwerking tussen verschillende diensten, aldus de politie van Hoogstraten. Het parket zou later donderdag meer informatie vrijgeven.

  De controleactie op de Transportzone van Meer en de Transportzone in het Nederlandse Hazeldonk was een samenwerking tussen de Nederlandse en de Belgische politie. Aan Belgische zijde bestond het team uit een honderdtal manschappen van de federale en lokale politie, de douane, de dienst Mobiliteit en Verkeer, de dienst Vreemdelingenzaken, de Sociale Inspectie en de Verkeerspolitie.

  Alle wagens die uit de richting van Nederland kwamen, werden ter hoogte van Meer afgeleid naar de Transportzone. Daar werden alle voertuigen gecontroleerd. In een van de wagens vond de politie 66 kilogram cannabis. Daarnaast werd in verschillende andere wagens nog eens acht kilogram cannabis aangetroffen en bijna drie kilogram hasjiesj