1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

Agent Ontdekt Drugs In Bilspleet

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by Alfa, Mar 14, 2007.

 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  13,688
  Messages:
  28,737
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  AGENT ONTDEKT DRUGS IN BILSPLEET

  De federale wegpolitie Antwerpen scoorde in het weekend twee opvallende drugsvondsten. Een Fransman had in zijn bilspleet heroone en cocaone steken. Een landgenoot van hem reed dan weer rond met liefst 47 kilo van de combinatie paracetamol-cafeone in zijn kofferbak.

  De wegpolitie stopte zaterdag rond 20.30u op de A12 in Ekeren een Franse Renault Migane. In de koffer werd in drie tassen bijna 47 kilogram van een lichtbeige poeder aangetroffen. "Poeder om te vermengen met klei, om potten te bakken", gaf de 35-jarige Franse bestuurder mee. Dat bleef hij ook volhouden. Zelfs toen labotesten aan het licht brachten dat het poeder een combinatie van paracetamol en cafeone betrof.

  Paracetamol is een pijnstiller die ook koorts bestrijdt. Gemixt met cafeone wordt de werking versneld. Meestal wordt de combinatie toegediend in enkele milligram. Te grote dossissen - al vanaf enkele grammen in iin keer - kunnen leiden tot leverbeschadiging in zelfs de dood. En zo had de Fransman 47 kilo in zijn kofferbak. De kerel werd gearresteerd. Zijn auto, geld en drugs werden in beslag genomen.

  Bilspleet

  Ook zondag had de wegpolitie prijs op de A12. In Berendrecht werd rond 14.30u een Franse auto met vier inzittenden tegengehouden. Bij een fouillering voelde een agent iets aan het achterwerk van een van hen.
  Toen de 37-jarige Fransman zijn broek moest laten zakken, zagen de politiemannen in de bilspleet een uiteinde van iets steken. Dat iets was een condoom gevuld met 120 gram cocaone en heroone. Straatwaarde:
  2.000
  euro.

  "Voor 200 euro in voor eigen gebruik gekocht in Nederland", verklaarde de verdachte. Achteraf gaf hij wel toe dat hij de bedoeling had de drugs te verkopen. Hij werd gearresteerd. De drie andere inzittenden hadden niets met de drugs te maken en mochten beschikken. De verdachte had hen in Rotterdam gewoon gevraagd of hij voor 20 euro mee terug mocht rijden.

  Source: Gazet van Antwerpen (B)
  Pubdate: 13 maart 2007