bejaarde vrouw dealde al jaren drugs

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Apr 25, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Bejaarde vrouw dealde al jaren drugs
  In San Antonio (Texas, Verenigde Staten) had een vrouw de perfecte vermomming gevonden om drugs te dealen: zichzelf blijven. Esther Gomez is een 76-jarige die heroïne verkocht vanuit haar huis voor verschillende jaren. Vorige week donderdag kon de vrouw gearresteerd worden na een anonieme tip die tot een huiszoekingsbevel leidde.

  De politie zag enkele zware transacties en ontdekte 34 gram 'black tar'-heroïne in haar huis en 6 gram gesneden in haar handtas. Daarop werd de vrouw aangehouden en voor bezit van drugs met de intentie om het door te verkopen. Ze werd vrijgelaten na het betalen van 20.000 dollar borg (16.000 euro).

  De politie nam haar twee wagens, beide cash betaald en 40.000 aan juwelen in beslag. Voor de staat Texas is alle eigendom verkregen met een illegaal inkomen ook illegaal, en wordt bijgevolg onmiddellijk in beslag genomen.

  Volgens de politie deed Gomez zo'n drie uur per dag zaken, elke ochtend als ze op haar terras zat. "Wie zou het verwachten van een bejaarde vrouw op een terras? Het is de beste vermomming die we ooit zijn tegengekomen."  bron ombudsman