Burger King verkoopt marihuana Whopper

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mrPartypictures, Nov 19, 2006.

 1. mrPartypictures

  mrPartypictures Gold Member

  Reputation Points:
  87
  Messages:
  225
  Joined:
  Dec 3, 2005
  from The Netherlands
  [​IMG]

  Twee Amerikaanse politieagenten uit New Mexico hebben de lunch van hun leven gegeten. Op het vlees van hun hamburger van de Buger King bleek marihuana te zitten. Drie medewerkers van het fastfoodfiliaal zijn gearresteerd. De Burger King wordt aangeklaagd.

  De agenten hadden op de bewuste dag dienst. Zoals het echte Amerikanen betaamt, aten de mannen hun lunch bij een fastfoodketen. Ze hadden beiden de helft van hun broodje gegeten toen ze plotseling resten van drugs op het vlees zagen zitten. Ze deden een uitgebreide test en het resultaat was positief. De mannen zijn daarop in het ziekenhuis onderzocht.

  Drie Burger King-medewerkers (19, 21 en 33) zijn gearresteerd. Ze worden aangeklaagd wegens drugsbezit en het plegen van een ernstige aanval op een agent. "De term Whopper heeft ineens een heel andere betekenis gekregen", aldus de advocaat van de agenten. "God verhoede dat de agenten niet door hadden dat er wiet in hun broodje zat, en ergens in een gevaarlijke situatie hun wapen hadden moeten trekken." What's next on the menu? Glaasje coke?


  bron: http://msn.entopic.com/reacties/3/money_madness/hamburger_marihuana