Cocaïne ervaringen

Discussion in 'Cocaïne' started by Alfa, Oct 1, 2006.

 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Beschrijf you's ervaring met cocaïne. Vermeld ook de ingenomen hoeveeelheid, duur van de ervaring en bij effecten. Hoe voelt het om cocaïne te nemen? Welke nawerkingen zijn er te verwachten?
   
  Last edited by a moderator: Jun 6, 2007
 2. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  De eerste paar keren dat SWIM het deed merkte hij vrij weinig, hij begon het effect pas na een paar gebruikt te hebben te merken.
  Cocaine is de eerste paar keer dat You het gebruikt vrij subtiel, pas als SWIM goed oplet merkt hij dat hij makkelijker gaat praten, meer durft, sneller reageert en het gevoel heeft helderder te denken.
  Om echt een euforisch gevoel te krijgen moet SWIM redelijk wat nemen, anders merkt You alleen dat het SWIM wat ongeremder en makkelijker maakt, maar naar zijn mening voelen kleine beetjes niet euforisch.
  Veel ervaring met cocaine heeft SWIM niet, omdat hij het besluit heeft genomen niet verder te experimenteren omdat hij wel ongeveer weet hoe het voelt en hij cocaine voor het geld het niet waard vind.
   
 3. Ruud

  Ruud Gold Member

  Reputation Points:
  400
  Messages:
  536
  Joined:
  Aug 25, 2005
  35 y/o from The Netherlands
  Sommige mensen hebben het over The King Of The World gevoel. Dit gevoel heeft Swim iig nog nooit gehad van cocaine. Het ongeremde gevoel heeft hij ook niet echt itt tot speed. Hij heeft eerder het gevoel zich terug te trekken. Net zoals SwiP zegt: Hij vind het gevoel voor het geld niet waard en heeft liever een grammetje pep, ongeveer 10x goedkoper en hij kan er ongeveer 10x langer mee doen.
   
 4. legalize!

  legalize! Titanium Member

  Reputation Points:
  99
  Messages:
  118
  Joined:
  Apr 6, 2005
  from The Netherlands
  Re: Ervaringen met cocaine

  Vind er ook niet zoveel aan. Wou het altijd al eens proberen, maar toen ik eindelijk wist hoe het voelde vond ik er niet veel aan. Werd er ook heel rustig van. Mijn mening is dat ze kook alleen hebben uitgevonden om geld mee te verdienen. Best belachelijk wat je ervoor moet betalen als je kijkt naar de werking ervan. Dan nog niet eens gesproken over de duur van de werking.
   
 5. anjin

  anjin Newbie

  Reputation Points:
  240
  Messages:
  136
  Joined:
  Sep 7, 2004
  from cote_divoire
  Re: Ervaringen met cocaine

  Coke is de champagne/kaviaar onder de dope.
  Wanneer je er nog geen smaak voor hebt ontwikkeld hou het dan zo want uiteindelijk is het ook een van de grootste slopers. Maar wanneer je het bij incidenteel gebruik kan houden is het lekker spul :)
   
 6. PushIt

  PushIt Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  7
  Joined:
  Jul 18, 2006
  Re: Ervaringen met cocaine

  ik vind dat er eerst en vooral een goed onderscheid moet gemaakt worden tussen de kwaliteit van "coke" en de ervaring.

  Het spreekt voor zich dat de ervaringen wijzigen met de kwaliteit.

  Uit mijn ervaring ga je op zoek naar hogere en hoger kwaliteit van coke.

  men eertse keer was zelfs geen coke maar lidocaine en beetje speed... zonde.......

  op het einde had ik topspul zo goed als rechtstreeks van de boot.

  men ervaring met the good stuff:snort: : alle zintuigen op 200% over-zelfzeker, arrogant. van niets of niemand iets aantrekken.
  op zich leuke ervaring, maar als je geen vrienden wil kwijtspelen, voor maar even.
  (tot nu toe meest verslavende dat ik getest heb, maar ben er wel mee gestopt)

  een paar tips die indicatie kunnen van goede kwaliteit.
  *zonder problemen in slaap kunnen vallen
  *niet meer kunnen sexen (voor de mannen dan)
  *geen kater
   
 7. Remone79

  Remone79 Newbie

  Reputation Points:
  10
  Messages:
  75
  Joined:
  Oct 31, 2005
  from bahrain
  Re: Ervaringen met cocaine

  Swim heeft eindelijk weer eens een brokje goeie kwaliteit kunnen fixen. Nu weet Swim weer waarom het zo relaxed is:
  -Voelt zuiver aan;
  -Lekkere rush, na een fatsoenlijke lijn (max .1g)
  -Spraakwaterval;
  -Superscherp;
  -Je voelt je de man;
  -Bijna geen kater;
  -etc.
  Lang duurt het effect helaas nooit, max 45 min na een .1g-lijn. Al naar gelang de avond vordert word de rush korter.
  Swim kreeg bij zn eerste keren hele goeie kwaliteit, dus smaak ontwikkelen was niet echt nodig(hoewel het naar verloop van tijd steeds lekkerder word); Goeie shit geeft je echt dat top-of-da-world-gevoel. Helaas is het normaal voor een dealer, om zn stash praktisch te verdubbelen dmv versnijden. Dan is het idd niet leuk meer als je ziet wat je betaalt.
  I had mazzel dat laatst de nieuwe collectie net binnen was en de verkopende partij nog geen tijd had gehad om te versnijden.
  Het is zeker belangrijk om het bij af-en-toe te laten, sowieso voor de cashflow maar ook zeker voor de verslaving. Voor je het weet wil je bij elke zuip-gelegenheid een pakkie halen. Gelukkig vind Swim het na al die jaren nog steeds niet moeilijk om het sporadisch te doen. Op is op, meestal na een halve al.
   
 8. legalize!

  legalize! Titanium Member

  Reputation Points:
  99
  Messages:
  118
  Joined:
  Apr 6, 2005
  from The Netherlands
  Re: Ervaringen met cocaine

  Dan was het zkr kwaliteit. Swim kon er namelijk heerlijk van slapen, ook na gebruik geen kater. Het rook ook een beetje naar lieveheersbeestjes als je begrijpt wat ik bedoel.
   
 9. Free Spirit

  Free Spirit Newbie

  Reputation Points:
  341
  Messages:
  72
  Joined:
  Aug 30, 2006
  Ervaringen met cocaine

  SWIM kende toevallig de juiste mensen, en had een keer wat geregeld voor een vriend op diens verzoek. I was nog vrij jong toen en vond het toch nog een beetje gevaarlijk om er zelf aan te beginnen, door alle verhalen die de rode deden over 'harddrugs'. Hij had toen alleen nog ervaring hash en weed, en het leek toch een hele stap, van 'soft' naar 'harddrugs'. Maar aangezien coke indertijd voornamelijk door de 'jetset' gebruikt werd, advocaten, artsen e.d. was hij toch wel geintrigeerd door dat spul. Dat waren immers geen domme jongens, en héél wat anders dan de heroïne junks die op de wallen rondhingen....

  Enfin, dat zakje lag dus te wachten op die vriend die het later die week zou ophalen, en SWIM besloot uiteindelijk toch maar eens een beetje te proberen. Dus heeft hij een mespuntje genomen en is gaan zitten wachten op het resultaat. Hmm, het rook lekker, en voelde niet onaangenaam aan in de neus, maar was dit nou waar iedereen zo vol van was? Het deed niet echt veel... (Een typisch 'eerste keer' geval, maar wist hij veel).

  Die avond kwam SWIM weer waar hij het gehaald had, en op een zeker moment kwamen de lijnen op tafel, en die waren beduidend groter dan die mespuntjes... "Wil jij ook?" was het al gauw. De aanwezigen waren allemaal ouder en door de wol geverfde types. SWIM 'wist' nu dat het spul niet gek veel deed en vond het wel cool om mee te doen, dus was het antwoord een achteloos "ja lekker", waarop SWIM een forse lijn naar binnen werkte....

  Het effect is niet echt in woorden te vatten, maar WOW, dát was dus de bedoeling van dat spul! SWIM kreeg kippevel, z'n nekharen begonnen te kriebelen en alles tintelde van top tot teen. Hij voelde zich in één woord geweldig en kon de hele wereld aan.

  Als je uitging en wat gedronken had, hoefde je maar even een 'frisse neus' te halen en je was er weer, perfect! Het ging toen nog puur om kwaliteit, en versnijden werd alleen door low-level dealers gedaan. I had de mazzel de juiste mensen te kennen, dus was de kwaliteit altijd goed. Soms was er Peruvian Flakes, wat nóg weer zachter en lekkerder was dan Columbian, maar het was altijd puur.

  Zoals hierboven al gezegd wordt je niet opgefokt van goede coke, het geeft een heerlijke high, je wordt praterig, en je kunt blijven doorgaan, maar ook slapen als je wilt. SWIM kan een lijn nemen en zich vervolgens omdraaien en in slaap vallen, da's gewoon een kwestie van concentratie. Als je actief denkt wordt je actief, als je je ontspant werkt dat ook.

  Het is eigenlijk niet te vergelijken met speed, hoewel dat vaak gebeurt (ook omdat het helaas vaak versneden wordt met speed). Speed is meer dwangmatig, je moet bewegen, en als het niet lekker valt klap je dicht en ga je in een hoekje zitten. En dan kan het lang duren voor het uitgewerkt is. Coke is meer een mentale high, mellower en beter te sturen. Bovendien kun je gewoon gaan slapen als je wilt, na + 30 minuten is het uitgewerkt.

  En wat de prijs betreft, een top-restaurant is ook duurder dan een snelle hap, dus voor iets goeds is dat niet zo erg. Erger is dat de kwaliteit tegenwoordig vaak ver te zoeken is. Vooral de scooterboys en dealers in het uitgaansleven maken er vaak een zooitje van, het heeft soms niks meer met coke te maken en een vol gram is daar ook een zeldzaamheid. Dan is het wél te duur natuurlijk en is de lol er gauw af.

  Maar goed, da's ook deels de schuld van de gebruikers die het accepteren. Als men een beetje kritischer zou worden moeten ze wel met betere kwaliteit komen nietwaar?

  En als die kwaliteit goed is is het beslist érg lekker spul..

  (Niet verstandig voor dagelijks gebruik uiteraard, maar bij gelegenheid)
   
 10. Kozzmik1

  Kozzmik1 Newbie

  Reputation Points:
  27
  Messages:
  48
  Joined:
  May 24, 2005
  Re: Cocaïne info

  SWIM heeft niet veel met coke.
  Hij vind het lekker voor een keertje en eigenlijk dan ook alleen maar de eerste snuif.
  Als SWIM het gebruikt krijgt hij geen gevoel van euforie en voelt hij zich totaal niet het mannetje. Wel voelt SWIM zich even scherp en alert, maar dat is dan ook alles. Het gevoel echter wanneer het uitgewerkt is vindt SWIM nog 10x erger dan de coming down van XTC of speed.
  Coke is dan ook een van de weinige drugs waar SWIM niet aan verslaafd zal raken. I am daar gewoon veel te mellow voor, GHB is voor hem veel gevaarlijker qua verslavingsgevoeligheid.
   
 11. Pino

  Pino Gold Member

  Reputation Points:
  1,574
  Messages:
  475
  Joined:
  May 20, 2007
  35 y/o from The Netherlands
  Re: Ervaringen met cocaine

  SWIM weet het niet goed met cocaine. Het geeft SWIM niet het koning van de wereld gevoel -SWIM ervaart weinig euforie van drugs-, maar diept wel SWIM egocentrische trekken uit. Iets wat SWIM geen vervelend gevoel vindt, maar SWIM liever toch niet heeft. Het geeft SWIM een rauw en wild gevoel, alsof hij meer dier is geworden. I am alleen nog maar geinteresseerd in genot met coke op, alle andere zaken doen er niet meer toe. SWIM wordt er ook agressiever van, minder geduldig. SWIM voelt zich ook sterker.

  SWIM vindt de ervaring zelf prettig, maar is bang, dat de andere schaapjes er anders over denken. I am misschien niet de juiste persoon voor cocaine. SWIM kan altijd prima slapen na coke. Al na een uurtje na de laatste lijn.
   
 12. dutch-marshal

  dutch-marshal Palladium Member

  Reputation Points:
  497
  Messages:
  718
  Joined:
  Jan 8, 2007
  31 y/o from afghanistan
  Re: Ervaringen met cocaine

  SWIM heeft een paar x SOS gedaan...SWIm vind het wel lekker...maar niet geweldig....en dat voor 1 van de duurste zooi die je kan vinden in de omgeving..

  My gevoel bij SOS is eigenlijk heel raar :p
  het enige wat hij er bij voelt is dat hij heel erg lam word, het voelt wel lekker maar ook niet geweldig... 1 voordeel! hij gaat er erg goed van slapen, hij gaat er ook raar van dromen...

  I am eens met iemand gaan praten die veel verstand heeft van "zooi"
  en die zij dat SWIM misschien iets had als ADHD patienten want die reageren ook anders op sommige "zooi"

  iemand ervaring hiermee...?
  dat lamme gevoel heeft SWIM tog echt altijd en dat dromen ook
   
  Last edited by a moderator: May 31, 2007
 13. Kozzmik1

  Kozzmik1 Newbie

  Reputation Points:
  27
  Messages:
  48
  Joined:
  May 24, 2005
  Re: Ervaringen met cocaine

  SWIM heeft dat ook vaker gehoord, dat mensen met ADHD suf worden van oppeppende materialen.
  SWIM weet er het fijne niet van omdat hij zelf voorbeeldig reageert op verschillende soorten dope
   
 14. chAos

  chAos Silver Member

  Reputation Points:
  205
  Messages:
  182
  Joined:
  Nov 17, 2005
  33 y/o from belgium
  Mensen met ADD/ADHD kunnen normaal gezien moeilijk concentreren en denken aan vanalles tegelijk, stimulerende middelen zorgen ze ervoor dat ze hun gedachten makkelijker op 1 ding kunnen concentreren en daardoor worden ze rustiger. Dat denkt swim toch :).
   
 15. FrankenChrist

  FrankenChrist Iridium Member

  Reputation Points:
  567
  Messages:
  1,207
  Joined:
  Aug 20, 2004
  from belgium
  Ik heb al veel bijgeleerd uit deze thread. Dat je zomaar kan gaan slapen kon ik me niet inbeelden.
   
 16. citrobacter

  citrobacter Newbie

  Reputation Points:
  8
  Messages:
  7
  Joined:
  Aug 23, 2007
  De eerste keer dat swim sos deet was op een festival, hij had een grammetje meegenomen. Swim begon rustig met lijntjes van 0,05 a 0.1 g , hij dronk ook blikjes bier en rooktje splifjes. hij vondt het leuk, spraakwaterval , energievol, maar niet wat hij verwachte. De kwaliteit was hem onbekend maar 'niet slecht' volgens het verkooppunt. Het probleem echter was dat swim na een half uurtje tot drie kwartier steeds een nieuw lijntje wilde nemen om het effect te behouden. Na een tijdje o,3 gram, wilde swim steeds sneller en sneller weer een nieuw lijntje. Hij dacht aan nieets anders meer. Na 0,5 of miss meer rookte swim een joint en stond tussen de massa op het festival naar vitalic te luisteren maar plots ging het fout. Hij voelde paranoia opkomen en wilde weg. Hij liep van de festivalweide af, tussen de duizende mensen. Iedereen leek hem aan te kijken, zijn hart klopte in zen keel , het zweet brak uit en hij werd heel erg angstig. swim liep zo snel als hij kon naar zijn tent op de camping om te slapen. Swim heeft minstens een uur in zen tent liggen scheefgaan, hij dacht dat hij ging sterven, zijn hart klopte bijna uit zen borstkast. Swim dronk veel water en viel in slaap na een tweetal uur. I had de dag erna géén kater, alsof er niets gebeurt was. Swim heeft hierna nog ooits éénmaal sos gedaan, daarna heeft hij het gelaten voor wat het is. Swim vindt xtc tien maal zo plezant...
   
 17. Ruud

  Ruud Gold Member

  Reputation Points:
  400
  Messages:
  536
  Joined:
  Aug 25, 2005
  35 y/o from The Netherlands
  Ik denk dat je paranoide werd door het feit dat je een joint gerookt hebt. althans daar heeft Swim altijd wel last van. Ook (te) snel snuiven wekt paragevoelens op. Swim weet dat het moelijk is jezelf te beheersen, maar het bekende spreekwoord gaat ook hier weer op: 'Less is more'.
   
 18. citrobacter

  citrobacter Newbie

  Reputation Points:
  8
  Messages:
  7
  Joined:
  Aug 23, 2007

  jah hoogst wss werd swim paranoia door vooral de combinatie van de twee, want jointjes roken was voor hem géén onbekend fenomeen. Dit was echter wel de eerste keer dat hij snoof. Miss had hij ook beter samen met vrienden gedaan voor de eerste keer, want hij had het aan niemand verteld omdat de meeste van zijn vrienden niet echt voorstanders zijn van drugs in het algemeen. En ook een beetje teveel voor de eerste keer kan ook een van de factoren geweest zijn. "een beetje oversnoven" zoals ze zeggen
   
 19. toyking

  toyking Newbie

  Reputation Points:
  2
  Messages:
  102
  Joined:
  May 31, 2005
  33 y/o
  Swim vind coke alleen lekkr las swim een avondje gaat bieren, jointje erbij is ook nog wel relax.. maar als swim alleen aan de coke gaat voelt swim zich alleen aan het begin relax. 3 lijntjes verder krijgt swim het gevoel dat hij niet weet wat hij met zichzelf aan moet, niks is goed meer zitten, lopen liggen hangen enz,... Swim denkt goede kwaliteit coke te hebben, krijgt het in een brokje en is al snel high na de eerste lijnen. Swim gebruikt liever speed dan coke, dus weet wel hoe speed voelt. Maar dat onrustige gevoel bij coke lijkt totaal niet opdat van speed. Nou mijn vraag...
  Hebben andere swiy's hier ook ervaring mee?? Kan het zijn dat er een andere stof inzit??
  I had ook bij andere mensen gehaalt, maar zelfde resultaat uiteindelijk.. het eerste uurtje is zeker relax, maar daarna.......................
   
 20. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  SWIM heeft hier ook last van als hij coke gebruikt. SWIM heeft overigens ADD en gebruikt daar dextro-amfetamine voor, en sinds hij dat gebruikt merkt hij wel dat coke sowieso veel minder goed werkt. Maar inderdaad, SWIM heeft ook altijd last van dat rusteloze gevoel na coke.