1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

colin farell in ziekenhuis,mogelijk met overdosis

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Dec 13, 2005.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Colin Farrell in ziekenhuis, mogelijk met overdosis


  De Ierse acteur Colin Farrell is opgenomen in een afkickcentrum, zo heeft zijn woordvoerster Danica Smith bekendgemaakt. Volgens een radiozender uit Uruguay, waar Farrell verbleef voor filmopnames, werd hij er opgenomen met een overdosis, maar dat werd niet bevestigd door de woordvoerder van de acteur.

  Volgens Danica Smith is de 29-jarige acteur opgenomen in het ziekenhuis omdat hij uitputtingsverschijnselen vertoonde en omdat hij verslaafd is aan een geneesmiddel dat ,,werd voorgeschreven om zijn rugpijn te verminderen''. In welk ziekenhuis Farrell opgenomen is, wilde ze niet kwijt.
  Eerder op de dag had de Uruguayaanse radio gemeld dat Farrell vrijdag al met een overdosis was opgenomen in het ziekenhuis. Volgens radio Sarandi heeft het medisch team dat de acteur onderzocht ,,sporen van cocaïne, marihuana en een andere, nog niet geïdentificeerde drug'' teruggevonden in zijn bloed.

  Op het moment van zijn opname verbleef Farrell, die onder meer bekend is van 'Alexander' en 'Minority Report' in Uruguay voor de opnames van de film naar de tv-serie 'Miami Vice'.