Colombianen smokkelen drugs in puppy's

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by Ctraltdel, Feb 2, 2006.

 1. Ctraltdel

  Ctraltdel Newbie

  Reputation Points:
  21
  Messages:
  212
  Joined:
  Feb 28, 2005
  Colombianen smokkelen drugs in puppy's

  Planet Internet, donderdag 02 februari 2006

  NEW YORK (ANP) - Colombiaanse drugshandelaren hebben labrador-puppy's gebruikt om heroïne naar de Verenigde Staten te smokkelen. De verdovende middelen werden chirurgisch ingebracht bij de jonge honden, aldus de Amerikaanse anti-narcoticabrigade DEA woensdag.

  Een woordvoerder van de DEA onthulde de methode tijdens de bekendmaking van 21 arrestaties van Colombianen. Die smokkelden heroïne met een straatwaarde van 20 miljoen dollar naar de VS. Ze gebruikten niet alleen puppy's, maar ook bolletjesslikkers.
   
 2. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  wat zullen ze eigenlijk noch allemaal uitvinden om te smokkelen puppys.een tunnel. in bagage bolletjes slikkers en het ergste dat swim ooit eens via een email filmpje heeft gezien was in een baby lijkje twas aan de mexicaanse grens
   
 3. duchy

  duchy Gold Member

  Reputation Points:
  15
  Messages:
  183
  Joined:
  Dec 7, 2004
  hoe gek kun je dan zijn zeg, jezus! wat en stelletje mongolen leven er dan op deze aardkloot
   
 4. mrPartypictures

  mrPartypictures Gold Member

  Reputation Points:
  87
  Messages:
  225
  Joined:
  Dec 3, 2005
  from The Netherlands
  Tja, misschien is het volgende plan om de drugs met postduiven te gaan versturen??

  Enigste nadeel is wel dat een duif niet veel kan vervoeren.....
   
 5. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Colombianen versasten heroïne via puppy's


  Op een Colombiaanse boerderij zijn twintig mensen opgepakt wegens drugssmokkel. Bij de vangst werd er bijna 30 kilogram heroïne buitgemaakt en werden de levens van aantal Labrador Retriever-pups gered. In de maagjes van de puppy's werden bolletjes vloeibare heroïne gevonden. Tijdens het verwijderen zijn er enkele puppy's dood gegaan. De drugsbende was al een jaar actief en versaste de heroïne via de honden naar Miami, New York en Madrid. De verdovende middelen werden chirurgisch ingebracht bij de jonge honden, aldus de Amerikaanse anti-narcoticabrigade DEA.

  De puppy's, vooral van het zuivere ras Labrador-retrievers, stonden klaar om verscheept te worden naar Amerika. Toen de puppy's aangetroffen werden, zijn ze zo snel mogelijk naar een dierenarts gebracht die de bolletjes trachtte te verwijderen. Daarbij zijn er drie van de zes puppy's met heroïne in hun maag overleden aan een infectie. Er werden ook vier andere pups aangetroffen zonder heroïne in hun maag, die vermoedelijk later ook gebruikt zouden worden voor de smokkel. Voor hen kwam de hulp op tijd.
   
  Last edited: Feb 3, 2006