courtney love mag weg uit instelling

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Nov 20, 2005.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Courtney Love mag weg uit instelling
  #000 1px solid">[​IMG]
  <DIV>Courtney Love.</DIV></DIV>
  De Amerikaanse rockzangeres en actrice Courtney Love kreeg van een rechter in Los Angeles vrijdag de toestemming om het medisch centrum te verlaten waarin ze zit. Love was veroordeeld tot een verblijf van zes maanden in dat centrum wegens haar drugsgebruik.
  Op de goede weg
  "U weet zich zeer goed te redden. Ik ben echt heel tevreden over de medische verslagen", gaf de 41-jarige rechter Rand Rubin aan de zangeres te kennen tijdens de zitting. "Ik hoop dat u vooruitgang blijft boeken. U bent op goede weg", voegde de magistraat er nog aan toe. Op 16 september veroordeelde rechter Rubin de weduwe van Kurt Cobain, zanger van de groep Nirvana, tot 180 dagen gevangenis. Ze kreeg wel de toelating om die straf uit te zittin in een medische instelling om een ontwenningskuur te volgen.

  Alcohol- en drugscontrole
  Vrijdag stemde de rechter ermee in om haar vrij te laten op voorwaarde dat Love zich ertoe verbindt om onaangekondigde alcohol- en drugscontroles te ondergaan en dat ze wegblijft uit verkooppunten van alcohol. De zangeres zal haar woning bovendien slechts mogen verlaten voor bepaalde redenen zoals bijvoorbeeld een doktersafspraak. Na 22 uur mag ze in geen geval haar woning verlaten
   
  Last edited: Dec 15, 2005