Dancing the site voorgoed gesloten

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by ikke123, Feb 12, 2006.

 1. ikke123

  ikke123 Newbie

  Reputation Points:
  6
  Messages:
  16
  Joined:
  Nov 28, 2005
  33 y/o
  Dancing The Site in Wuustwezel gesloten
  Vorige nacht is de politie binnengevallen in discotheek The Site in Wuustwezel. De eigenaar van de zaak is opgepakt en wordt vandaag voor de Antwerpse onderzoeksrechter geleid. Dat meldt het parket van Antwerpen.

  Omstreeks 4.45 vielen de speurders binnen in de discotheek op de Bredabaan in Wuustwezel. De aanleiding daarvoor waren hardnekkige geruchten dat er veelvuldig drugs gebruikt en gedeald zou worden. De politie kon bij de inval niets aantreffen bij de discotheekgangers zelf, maar op de vloer werd wel een aanzienlijke hoeveelheid vloeibare XTC, speed en pillen gevonden.

  De zaak werd onmiddellijk gesloten. De eigenaar wordt voorgeleid voor het ter beschikking stellen van accommodatie voor het dealen en gebruiken van verdovende middelen. De onderzoeksrechter zal over een verdere aanhouding beslissen.
   
 2. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Ter beschikking stellen van accommodatie voor het dealen en gebruiken van verdovende middelen?
  Zijn ze helemaal doorgedraaid daar in Belgiƫ? Alsof de eigenaar iedereen die drugs naar binnen heeft gesmokkeld persoonlijk toestemming voor heeft gegeven voor het gebruik en het overigens niet bewezen gedeal. (komt iig niet naar voren uit dit bericht) De wet waar deze actie op gebaseerd is gaat ervan uit dat je elk pilletje of grammetje tegen kunt houden bij de deur. En wat bedoelen de Belgen nu elk nieuwsbericht met vloeibare XTC? GHB of MDMA bevattende luchtverfrissers?
   
 3. venom

  venom Newbie

  Reputation Points:
  33
  Messages:
  83
  Joined:
  Aug 22, 2004
  ze bedoelen ghb, spijitg van de onwetendheid ...
   
 4. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Uitbater dancing The Site blijft aangehouden

  DJ Yorick, huis-DJ van 'The Site', had op 25 februari een verjaardagsfeest gepland. De 43-jarige Nederlandse uitbater van dancing The Site in Wuustwezel, die zaterdagnacht na een razzia door de politie opgepakt werd, blijft aangehouden. Hij wordt verdacht van het ter beschikking stellen van accommodatie voor het dealen en gebruiken van verdovende middelen. Dat meldt het parket van Antwerpen. Er werden ook twee Nederlandse twintigers aangehouden die verdacht worden van het dealen van drugs in de discotheek.

  Omstreeks 4u45 vielen de speurders binnen in de discotheek op de Bredabaan in Wuustwezel. De aanleiding daarvoor waren hardnekkige geruchten dat er veelvuldig drugs gebruikt werd en gedeald zou worden. De politie kon bij de inval niets aantreffen bij de discotheekgangers zelf, maar op de vloer werd wel een aanzienlijke hoeveelheid vloeibare XTC, speed en pillen gevonden. De zaak werd onmiddellijk gesloten.

  terug vloeibare xtc ?

  bron ombudsman
   
 5. ikke123

  ikke123 Newbie

  Reputation Points:
  6
  Messages:
  16
  Joined:
  Nov 28, 2005
  33 y/o
  ik kwam der echt al ruim 3 jaar en ik weet ook wle da ze het nie erg vonde als der binne gebruikt werk da is merder male gezegt m aar ze waren wel op tegen als der binne drugs was
  maar met vloeibare xtc bedoelen ze ghb
  da was daar drugs nummer 1
  iedereen gebruikte da daar
   
 6. Boyv

  Boyv Silver Member

  Reputation Points:
  18
  Messages:
  96
  Joined:
  Aug 22, 2005
  Het klinkt inderdaad krom, maar ik ken wel wat mensen die daar regelmatig heengingen, en zo krom is het dus eigenlijk niet. Er zo goed als niks gedaan aan het drugsgebruik en het dealen daar, het werd als het ware gewoon toegelaten. Die tent stond niet voor niks bekend als drugshol.