dealer met hoge levenstandaard 14 maanden

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Nov 25, 2005.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  <H2>24/11Rechtbank Hasselt geeft dealer met hoge levensstandaard 14 maanden cel</H2>


  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft donderdag Turgut D. (35) uit Hasselt tot een effectieve celstraf van veertien maanden en een boete van 5.500 euro veroordeeld wegens het dealen van cocaïne. De rechter heeft de onmiddellijke aanhouding van de man bevolen.
  De politie deed op 27 januari van dit jaar een controle in de Hasseltse stationsbuurt. De man zat er op café. Toen de politie vroeg of hij verboden middelen bijhad, ontkende hij. In zijn portefeuille vonden de agenten echter vijf bolletjes cocaïne. Verdere fouillering leverde 690 euro op.
  Er volgde een huiszoeking in het appartement van de man, dat luxueus ingericht bleek, hoewel hij slechts een maandelijkse werkloosheidsuitkering van duizend euro had, waarvan meer dan de helft naar de huur van zijn flat ging. De Hasselaar reed ook rond in een mooie BMW 528. Hij bleek zelf geen druggebruiker te zijn.
  De man liep in juni 2004 in Hasselt al een correctionele veroordeling op voor drugsfeiten. De 690 euro werd door rechtbank verbeurd verklaard.