Doherty zingt met The Streets over cocaïneprobleem

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Aug 11, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Uitgegeven op woensdag 09 augustus 2006 om 15:17:06

  (Novum) - Pete Doherty heeft samen met The Streets een nieuwe versie van het nummer 'Prangin' out' gemaakt, meldt de muziekwebsite NME.com. De tekst van het originele nummer gaat over cocaïneproblemen van Mike Skinner, zanger van The Streets. De single komt later dit jaar uit.


  Skinner zegt dat het nummer extra beladen moet zijn geweest voor de 27-jarige Doherty. "Het gaat over de hel die ik heb moeten doorstaan door mijn cokegebruik." In de nieuwe versie spreekt Doherty zijn zelfgeschreven tekst uit. "Ik wil het geen rappen noemen. Pete is een dichter, het klinkt heel poëtisch", zegt de zanger van The Streets.

  Doherty werd in april opgepakt voor het bezit van drugs. Kort daarvoor was hij door een rechter voorwaardelijk op vrije voeten gesteld voor verschillende aanklachten vanwege drugsbezit. In december werd de zanger in Londen aangehouden nadat de politie in zijn auto heroïne, cocaïne en marihuana had aangetroffen.

  The Streets zijn vooral bekend van het nummer 'Dry your eyes'. Hun laatste album is 'The hardest way to make an easy living', waarop het nummer 'Prangin' out' is te horen.


  [Copyright 2006, Novum]

  http://www.nieuws.nl/268375/Doherty_zingt_met_The_Streets_over_cocaineprobleem