1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

george michael opgepakt wegens drugsbezit

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Feb 27, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  George Michael opgepakt wegens drugsbezit
  De Britse popzanger George Michael is in Londen opgepakt wegens het bezit van drugs. Dat heeft een bron bij de Londense politie zondag gemeld. De 42-jarige Michael zou in de nacht van zaterdag op zondag zijn opgebracht.

  De politie zou door omstanders zijn gewaarschuwd dat er een man ineengezakt achter het stuur van een auto in het centrum van de Britse hoofdstad zat.

  Woordvoerders van de politie hebben het bericht dat het om de popster ging niet bevestigd. Wel vaardigde de politie een verklaring uit waarin wordt gemeld dat er een 42-jarige man is opgepakt in verband met drugsbezit. Deze persoon is na zeven uur op borgtocht vrijgelaten en moet in maart voor de rechter komen, aldus de BBC.

  De auto van George Michael, een Range Rover, zou geparkeerd zijn geweest op Hyde Park Corner, een van de drukste punten van Londen, zo meldde de krant The Sun.

  George Michael werd in de tachtiger jaren bekend met de jongensband Wham en begon later aan een succesvolle solocarrière. Hij kwam in 1998 al eens in aanraking met justitie, nadat hij werd gearresteerd in verband met 'onzedelijke gedrag' in een openbaar toilet in Los Angeles. De zanger kwam na het incident er voor uit dat hij homofiel was.

  Vorig jaar liet hij in een interview met het Britse persbureau Reuters weten dat hij het artiestenbestaan vaarwel wilde zeggen, omdat hij de druk van zijn bekendheid en de aandacht van de media ,,onverdragelijk'' vond.


  bron ombudsman
   
 2. xawego

  xawego Gold Member

  Reputation Points:
  106
  Messages:
  553
  Joined:
  Sep 4, 2004
  Klinkt alsof hij Goddelijk Hemels Bronwater (GHB) heeft gezopen