GHB maken gelukt of nie ??

Discussion in 'GHB' started by baldymike, Mar 19, 2006.

  1. baldymike

    baldymike Newbie

    Reputation Points:
    4
    Messages:
    7
    Joined:
    Sep 2, 2005
    We hebben geprobeerd GHB te maken met 120 ml gbl en 63 gram NaOH en wat water. We hebben "koud" geproduceerd en hebben de GBL in porties aan de opgeloste loog toegevoegd, werd lekker warm en redelijk dik (dus toch reactie) De bekende zoute smaak zit er echter 6 uur na productie niet aan. We vragen ons dan ook af of het wel gelukt is om GHB te maken, kan iemand zeggen of er iets mis is gegaan ?? of moeten we nog gewoon een paar dagen geduld hebben ??
     
  2. Smeerpijp

    Smeerpijp Titanium Member

    Reputation Points:
    34
    Messages:
    103
    Joined:
    Jul 25, 2005
    from The Netherlands
    Laten testen dan heb je zekerheid.
     
  3. Smeerpijp

    Smeerpijp Titanium Member

    Reputation Points:
    34
    Messages:
    103
    Joined:
    Jul 25, 2005
    from The Netherlands
    Verhoudingen kloppen iig wel
     
  4. mrPartypictures

    mrPartypictures Gold Member

    Reputation Points:
    87
    Messages:
    225
    Joined:
    Dec 3, 2005
    from The Netherlands
    Het zou ook aan de GBL kunnen liggen, want als die bijv. verdund is kloppen de verhoudingen nl. ook niet....

    Heb je de GBL laten testen bij een drugs testcentrum? Je kan het gratis laten testen en dan weet je ook meteen hoe zuiver/puur de GBL is.

    Wat voor een pH heeft de GHB? Want als die hoger als 7 is betekend het dat er ongereageerd NaOH in zit, en dat zou kunnen als de GBL dus niet zuiver of juist verdund is....

    ...Oh ja, en je kunt natuurlijk ook je zelf gemaakte GHB laten testen bij het testcentrum als je twijfelfs hebt...
     
    Last edited: Mar 19, 2006
  5. baldymike

    baldymike Newbie

    Reputation Points:
    4
    Messages:
    7
    Joined:
    Sep 2, 2005
    ph is 7 ik heb het vanmiddag getest en het werkt wel..wat de gbl betreft ik heb dezelfde als andere hier op het forum ik zal gaan namen noemen..
    bedankt voor de reacties
     
  6. ikke123

    ikke123 Newbie

    Reputation Points:
    6
    Messages:
    16
    Joined:
    Nov 28, 2005
    33 y/o
    ik dacht altijd dat je als je ghb mqaakte da je dat dan moest koken

    zou iemand mij hier meer informatie over wille geven
     
  7. Ruud

    Ruud Gold Member

    Reputation Points:
    400
    Messages:
    536
    Joined:
    Aug 25, 2005
    35 y/o from The Netherlands
    U.T.F.S.E.

    Als je vragen hebt over het produceren zit je in het verkeerde forum dunkt me.