1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

hoe persen ze de heroine weer terug in blokjes

Discussion in 'Opiaten' started by fpShooter, Feb 9, 2007.

 1. fpShooter

  fpShooter Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  12
  Joined:
  Feb 9, 2007
  I am al 24 jaar verslaafd aan heroine en vraag zich de laatste maaden dit af;

  hoe perzen ze de dope weer terug in brokken na versnijden?

  vroeger was de dope altijd gewoon poeder, vaak waren brokjes een teken van slecht versneden. maar het laatste jaar is brokjes juist een teken dat t waarschijnlijk niet versneden is door de dealer.

  met niet versneden bedoelt SWIM niet extra versneden, hij weet dat in tegenstelling tot zon 20 jaar geleden de dope nu zo'n 40 tot 60% heroine bevat. wat vroeger zon 80+% was.
  met pure dope bedoelt men tegenwoordig dope die 60+% is.
  punt is dat versnijdingsmiddelen vaak wat groffer zijn dan de dope zelf, dus iedere keer wanneer een dealer in de zak dope roert om een nieuwe hoeveelheid eruit te halen (om een balletje te maken) zakt het versnijdingsmiddel naar de bodem van de zak. dus wanneer de zak bijna leeg is dan is de dope meer versneden dan toen de zak nog vol was, een 1 groot brok gedroeg. brokjes zijn daarom minder versneden dan (restand)poeder. maar daar hebben dealers iets op gevonden, tegenwoordig versnijd men het en perst t daarna weer terug in brokjes.
  SWIM merkt dit duidelijk wanneer z'n dealer nieuwe heeft, dan is de dope sterk en zijjn de brokjes loei hard, een dag daarna heeft hij de zaak versneden, is de dope zwakker en zijn de brokjes veel gemakkelijker de breken/pletten tot poeder.
  SWIM heeft wel eens gehoord dat met de poederdope in een plastic omhulsel moet pletten tot een brok en dan in de ijskast of vrieskist legt en dat t daardoor weer een brok wordt.

  is dit waar, hoe perst men t dus terug?

  leon
   
  Last edited by a moderator: Feb 9, 2007
 2. Ch3ster

  Ch3ster Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  5
  Joined:
  Jul 1, 2007
  Ik denk dat als het nog vochtig is dat het word samengedrukt tot een blok...
   
 3. Amsterdam-babe

  Amsterdam-babe Silver Member

  Reputation Points:
  20
  Messages:
  131
  Joined:
  Dec 22, 2012
  from The Netherlands
  Ze doen er water bij/maken het flink vochtig (sommigen doen het dan in de magnetron ofzoiets, belachelijk!) en dan persen ze het samen.