1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

inval leidt niet naar drugs

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Oct 4, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Inval leidt niet naar drugs


  EINDHOVEN - De politie heeft gistermiddag in een woning aan de Laagstraat in Eindhoven met enorme mankracht een inval gedaan. Er was het sterke vermoeden dat er een drugslaboratorium in de woning zou zijn.

  „We kunnen echter niet bevestigen dat het een drugslab is. Wel zijn er materialen aangetroffen die in strijd zijn met de milieuwetgeving“, zo laat een woordvoerster van de politie weten. „Het was voor ons een tegenvaller.“. Bij de inval waren twintig politiemensen betrokken en een eenheid van de brandweer. Ook was er een eenheid aanwezig die ondersteuning biedt bij de ontmanteling van drugslaboratoria.

  Gelijktijdig met de inval in Gestel hield de politie in Eersel twee vrachtwagens aan die geladen waren met stoffen die voor de productie van drugs kunnen worden gebruikt. Onderzocht wordt om welke stoffen het precies gaat.

  Er zijn gisteren geen arrestaties verricht.
  bron http://www.eindhovensdagblad.nl/eindhovenstad/article705647.ece
   
 2. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Laboratorium is geen XTC-labEindhoven - In de loop van maandagmiddag ontving de politie een melding betreffende een pand aan de Laagstraat in het Eindhovense stadsdeel Gestel. Een politievoorlichtster wou niet aangeven om wat voor soort melding het ging. Eenmaal ter plaatse aangekomen troffen agenten een laboratorium aan. Het pand staat midden in een woonwijk en bestaat uit een voormalig kantoor in gebruik als woning met daarachter een bedrijfsruimte.
  De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. De LFO (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) een onderdeel van de Nationale Recherche, kwam ter plekke assistentie verlenen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

  De verdenking dat het hier om een XTC-Laboratorium bleek niet te kloppen.

  bron http://www.blikopnieuws.nl/bericht/34409