1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

Jaar cel voor heroïnedealer uit Maasmechelen

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Sep 20, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Geen uitstel meer mogelijk.De correctionele rechtbank van Tongeren heeft dinsdag een 43-jarige man van Italiaanse afkomst uit Maasmechelen veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar en een boete van 5.500 euro voor het dealen van heroïne. De man is aangehouden.

  Geen uitstel
  De feiten gebeurden van november 2005 tot februari 2006. De Maasmechelaar kwam niet meer in aanmerking voor uitstel van straf omdat hij in 2001 al door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld was tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens inbreuken op de drugswetgeving.

  Vrijgesproken
  Een medebeklaagde, een 37-jarige man uit Maasmechelen, werd dinsdag vrijgesproken wegens een gebrek aan bewijs. De rechter oordeelde dat de belastende verklaringen van een aantal getuigen niet voldoende waren om de man schuldig te verklaren. (belga)
  19/09/06 12u48

  bron http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_261661.html?wt.bron=dossierArt2  19/09 Jaar cel voor heroïnedealer uit Maasmechelen
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft dinsdag een 43-jarige man van Italiaanse afkomst uit Maasmechelen veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar en een boete van 5.500 euro voor het dealen van heroïne.

  De man is aangehouden. De feiten gebeurden van november 2005 tot februari 2006. De Maasmechelaar kwam niet meer in aanmerking voor uitstel van straf omdat hij in 2001 al door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld was tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens inbreuken op de drugswetgeving.

  Een medebeklaagde, een 37-jarige man uit Maasmechelen, werd dinsdag vrijgesproken wegens een gebrek aan bewijs. De rechter oordeelde dat de belastende verklaringen van een aantal getuigen niet voldoende waren om de man schuldig te verklaren.  bron http://www.hbvl.be/nieuws/limburg/default.asp?art=1E9C6601-1060-4D73-88D8-5CE9C1BD72DE