1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

leden van limburgs drugsbende krijgen tot 2 j cel

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Feb 1, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  01/02 Leden van Limburgse drugsbende krijgen tot twee jaar cel
  De strafrechter van Tongeren heeft woensdag een zeskoppige drugsbende, die in de loop van 2004 grote hoeveelheden xtc, speed, cocaïne en cannabis in Bree, As, Tienen, Zonhoven en Heist-op-den-Berg aan de man bracht, veroordeeld tot celstraffen tot twee jaar.

  De politie kwam de bende op het spoor na onderzoek van het telefoonverkeer tussen de bendeleden. Daaruit werd afgeleid dat ze een levering gepland hadden op een parking in As op 20 april van 2004. De politie dook op tijdens de transactie en betrapte een 43-jarige man uit Zonhoven met duizend xtc-pillen en een kilogram speed in de koffer van zijn wagen. Dat kostte hem woensdag een gevangenisstraf van 14 maanden, waarvan een gedeelte met uitstel.

  In de loop van het onderzoek bekende een 41-jarige man uit Bree, die in het verleden al wegens zijn betrokkenheid bij de handel in anabole steroïden was veroordeeld, dat hij als tussenpersoon voor de drugsleveringen optrad. De leveringen zelf gebeurden steevast door de man uit Zonhoven. Die kocht de drugs aan in Nederland. De man uit Bree kreeg woensdag een celstraf van 14 maanden. De overige bendeleden kregen wegens hun aandeel in de feiten celstraffen van twee jaar tot 10 maanden met gedeeltelijk uitstel.