Lees dit voordat je een bericht plaatst.

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by Alfa, Sep 11, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,178
  Messages:
  38,479
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Plaats berichten in het juiste forum!Het kan zijn dat je bericht anders verwijderd word.
  Plaats een bericht maar 1 keer. Plaats een bericht dus maar in 1 forum.


  Zet in het onderwerp waar je bericht over gaat.Dit helpt anderen de onderwerpen te vinden die ze zoeken. Berichten met slechte beschrijving van het onderwerp kunnen verwijderd worden. – er is niets irritanter dan door een lading onderwerpen als “een stomme vraag” heen scrollen. Ik bedoel, ook ik ben lui, maar hoe moeilijk is het om “een stomme vraag over (zet hier het onderwerp van keuze)”in te typoen?


  Zoek voordat je post! Zorg dat je geen berichten plaatst die al door iemand anders geplaatst is. Je <st1:place w:st="on"><st1:State w:st="on">kan</st1:State></st1:place> de zoekfunctie rechtsbovenaan de pagina vinden.


  Plaats geen irritante berichten.Plaats geen berichten om mensen op de kast te jagen of mensen te irriteren.


  Persoonlijke aanvallen. Bekritiseer ideeën, geen mensen. Aanvallen worden niet getolereerd. Hiermee word ook tekst bedoeld welke vulgair, bedoelt inaccuuraat, waarmee je mensen lastig valt, hatelijk, bedreigend, andermans privacy benadeeld of wetten breekt. Als je berichten schrijft, heb dan hetzelfde respect dat zou ook hebben als je de ander persoonlijk zou zien. Uitbranders, beledigingen and persoonlijke aanvallen worden niet getolereerd. Het is prima om het niet eens te zijn met opinies, ideeën, feiten, maar altijd met respect voor de ander. Grote denkers, denken niet altijd gelijk en dat is waar het plezier ligt.
  Plaats geen links naar warez, warez sites of sites met pornografische of verwerpelijke inhoud.


  Stuur geen PM’s met vragen die kunnen worden beantwoord in het forum naar moderators.


  Respecteer het privacy van anderen. Plaats geen telefoonnummers, adressen, foto’s, etc. van anderen zonder toestemming.
  Elk forum lid mag enkel een lidmaatschap/ledennaam hebben.
  •<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Adverteren op drugs-forum is verboden.[/B] Dit forum is geen gratis advertentieruimte. Commerciele berichten worden verwijderd op het eerste gezicht.


  •Door de pogingen van diverse <B style="mso-bidi-font-weight: normal">andere drug discussie sites[/B] om leden te stelen, is het verboden om links te plaatsen naar andere forums, behalve als dit een duidelijke informatief nut heeft in het onderwerp waarin de link geplaatst word.


  Geen Spam! Het is verboden om commerciele berichten te plaatsen of het forum te overstromen met onzinnige tekst.


  Inhoud van je bericht. Je blijft verantwoordelijk voor de inhoud van je berichten.


  Plannen van illegale activiteiten is verboden!


  •<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Adverteer geen commerciele websites.[/B] Anders loop je risico om van het forum verwijderd te worden.


  Beschuldig jezelf niet!Het is niet toegestaan om berichten te plaatsen over illegale activiteiten die je gaat uitvoeren of hebt gedaan. Hypothetische verhalen en vragen zijn wel toegestaan.


  •<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Het vragen om of aanbieden van illegale substanties is niet toegestaan[/B] en lijdt tot verwijdering van het forum en het eindee van je lidmaatschap. Hier tillen we zwaar aan. Als je verzoek om illegale middelen een reactie opleverd, dan loopp je hiermee het risico dat je voor de gek gehouden word of dat je te grazen genomen word door justitie. Wees niet zo stom. Leden die deze regel overtreden worden gebanned en op onze ip blacklist gezet. For the same reason it is also not allowed to post that you are a drugdealer by profession or that you sell drugs for a living. This is almost the same as offering drugs and not allowed.


  PM geen leden of moderators met illegale voorstellen of vragen. Mocht je dit toch doen dan word je gebanned.


  •<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Probeer berichten tijdloos en unpersoonlijk te houden.[/B]


  Geen hoofdletters. Plaats geen berichten met het onderwerp of het bericht in hoofdletters. Woorden in hoofdletters zijn niet alleen irritant, maar lezen ook 50% langzamer dan normale woorden. Je krijgt er niet meer aandacht door. Sterker nog, het word algemeen beschouwd als irritant schreeuwen en zal Drugsforum leden pissig maken.


  Onderschriften


  •Onderschriften mogen niet langer zijn dan 4 regels
  •Onderschriften mogen 1 afbeelding bevatten (max. 250 x 100pixels).
  •Onderschriften mogen een link naar je persoonlijke site bevatten. Geen advertenties.
  •Voor onderschriften gelden dezelfde regels als voor berichten.


  Bij het breken van de regels riskeer je dat je verbannen worde en je account verwijderd. In veel gevallen zonder waarschuwing.
   
Thread Status:
Not open for further replies.