LSD lab ?

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by Jackyl, Jun 16, 2005.

 1. Jackyl

  Jackyl Titanium Member

  Reputation Points:
  96
  Messages:
  76
  Joined:
  Mar 8, 2005
  from virgin_islands
  AMSTERDAM - De politie heeft vijf personen in Diemen en Amsterdam gearresteerd die worden verdacht van betrokkenheid bij het produceren van vooral grote hoeveelheid LSD. De verdachten zouden onder meer de drugs hebben geproduceerd in het grote drugslaboratorium in een loods aan de Amsterdamse Tolstraat dat de politie in april ontmantelde. De politie maakte dit donderdag bekend.
  Bij de huiszoekingen bij de drie mannen en twee vrouwen werden chemicaliën, documentatie en drie vuurwapens in beslaggenomen. De verdachten, afkomstig uit Nederland en de Verenigde Staten, worden vastgehouden, een van de vrouwen is vrijgelaten. Bij een van de doorzoekingen troffen de rechercheurs een deel van het LSD-laboratorium aan dat waarschijnlijk bij het installatie uit de Tolstraat hoort.

  In de loods aan de Tolstraat lag een aanzienlijke hoeveelheid chemicaliën, vloeibare LSD genoeg voor de productie van vele tienduizenden trips, 3,5 kilogram hennep, stempels die gebruikt worden bij de productie van LSD en genoeg materiaal om nog een tien miljoen LSD-trips te vervaardigen. Volgens de politie is het vermoedelijk een van de grootste productieplaatsen voor LSD die ooit in Europa is gevonden. De gevonden LSD heeft een straatwaarde van ongeveer 50 miljoen euro.

  Tijdens de actie aan de Tolstraat moesten de bovenliggende woningen worden ontruimd. De politie was enkele dagen bezig met de ontruiming. Het drugslaboratorium werd ontdekt na meldingen van behoorlijke stankoverlast. Edited by: Jackyl
   
  Last edited by a moderator: Oct 2, 2006
 2. legalize!

  legalize! Titanium Member

  Reputation Points:
  99
  Messages:
  118
  Joined:
  Apr 6, 2005
  from The Netherlands
  50 fucking miljoen OMG!! Sjappies..
   
 3. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  das jammer al die lekkere trips
   
 4. FrankenChrist

  FrankenChrist Iridium Member

  Reputation Points:
  567
  Messages:
  1,207
  Joined:
  Aug 20, 2004
  from belgium
  Shit. Nu pas gezien. [iemand die k nie ken] was echt wel aan 't zoeken