Medewerkers Schiphol stelen drugs

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Sep 30, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Onderschepte drugs Schiphol doorverkocht
  SCHIPHOL - Twee medewerkers van het detentiecentrum op Schiphol-Oost zijn betrapt op het stelen van in beslag genomen drugsbolletjes. Het duo sleet de drugs aan een Amsterdamse afnemer.

  De 37-jarige man uit Zandvoort en een 28-jarige man uit Zaandam zijn samen met de vermoedelijke afnemer vastgezet.

  De twee stalen de drugs tijdens hun werk op het detentiecentrum en verkochten de verdovende middelen vervolgens door aan een 26-jarige inwoner van Amsterdam. Tijdens de inval bij de man uit Zandvoort zijn drugs in zijn huis gevonden.

  Eerder is er in deze zaak ook al een andere justitiemedewerker opgepakt. De marechaussee vermoedt dat die zich eveneens tijdens zijn werk schuldig heeft gemaakt aan het stelen van in beslaggenomen verdovende middelen.

  bron http://www.telegraaf.nl/binnenland/50751511/Onderschepte_drugs_Schiphol_doorverkocht.html?p=2,1
  29-9-2006 Een rechercheteam van de marechaussee op Schiphol heeft maandag twee justitiemedewerkers aangehouden voor de diefstal van in beslag genomen bolletjes drugs.
  Het gaat om een 37-jarige man uit Zandvoort en een 28-jarige man uit Zaandam. De twee werken in het detentiecentrum op Schiphol-Oost, waar bolletjesslikkers worden vastgehouden.
  De rechter-commissaris heeft ze samen met hun vermoedelijke afnemer, een 26-jarige man uit Amsterdam, in bewaring gesteld. Bij een inval in het huis van de 37-jarige medewerker uit Zandvoort zijn drugs gevonden.

  bron http://www.at5.nl/index.asp?newsid=21209