nare ervaringen met paddo's?

Discussion in 'Paddo's' started by clubbin, Feb 10, 2004.

 1. clubbin

  clubbin Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  6
  Joined:
  Feb 10, 2004
  wie heeft er nog meer nare ervaringen met paddo's?!?! ik vind t de meest zieke shit die er is!! kweet ook nniet of de actieve stof in je bloed blijft, maar volgens mij blijf je er altijd wel n beetje last van hebben!! hebben er meer dat gevoel????????
   
 2. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Nee, hoor. Ik niet ik heb altijd de grootste schik met Paddo's. Wat wel veel uitmaakt is welke paddo ik neem. Dat is echt een wereld van verschil. Een truffel geeft een licht hallucinerend effect, met veel lol, terwijl de hawaiiaanse Paddo je lanceerd. De controlle die je bij truffels hebt is bij de Hawaiiaanse Paddo een heel stuk minder. Soms zelfs weg. Hawaiiaanse Paddo's geven een trip waarbij je vaakover serieuze dingen na gaat denken. Deze paddo is meer geschikt voor hardcore trippers, en niet voor beginners. Ik heb vaak met mensen gesproken, die fout zijn gegaan op Paddo's, maar bijna allemaal hadden ze een te hoge dosering genomen of een soort Paddo, die helemaal niet geschikt is voor een eerste keer. Hoeveel heb jij genomen? En welke soort Paddo's heb jij gebruikt?


  Paddo's zijn niet verboden, zolang je ze niet bewerkt. De Keuringsdienst van Waren controlleerd de Smartshops of de Paddo's wel goed zijn. De actieve stoffen blijven 3 weken in je lichaam. Maar een heftige bad trip, kan veel langer effect hebben.
   
 3. clubbin

  clubbin Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  6
  Joined:
  Feb 10, 2004
  alles komt ook wel redelijk overeen... Ik heb namelijk 1 keer paddo's gebruikt de eerste keer was ook meten de hawaiiaanse paddo.. n halve portie... twee hele porties met 4 vrienden... en wat je zegt het is net of je lanceerd ik had zoiets helemaal niet verw8... die ene helft van mn vrienden zei van: "Het is echt zieke shit" de rest vond t wel lachuh.. ik was n heel ervaren blower daarvoor dus ik d8 misschien is dit gewoon 10 keer erger als stoned en hallicuneren leek me ook wel grappig... Kwist niet wat me overkwam ik begon te flippen kwist de uitweg niet meer.. het ging van links recht links recht... ik sloeg op tilt en werd helemaal dol... t komt misschien ook omdat we nogal veel geblowed hadden daarbij... kweet niet of dat er iets mee te maken kan hebben..en we hebben toen ook paddo's gerookt...


  Maar waar ik ook nog mn vraagtekens bij heb is het geval dat.. wanneer ik tegenwoordig blow na n paddotrip ik t gevoel heb dat ik soms flashbacks krijg... ligtjes terugval in de trip ofzoiets...


  kweet niet hoe jij de paddo's heb meegemaakt kun je me dat omschrijven??


  In ieder geval THNX a lot alvast
   
 4. clubbin

  clubbin Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  6
  Joined:
  Feb 10, 2004
  Hetgeen wil ook nog voordoen dat ik nu over serieuze dingen nadenkt?!?!?!<img border="0" src= "smileys/smiley5.gif">wat ik voorheen nooit deed
   
 5. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Als je paddo's rookt, dan gaan de stoffen die erin zitten duizenden nieuwe verbindingen aan. Welke stoffen daaruit voort komen is niet bekend, maar ze veroorzaken wel flashbacks. Blowen en Paddo's samen is niet iedereen aan te raden, omdat het de trip verwarrender, dwazer en vooral heftiger maakt. Ik zou even niet blowen om van die flashback af proberen te komen.


  Mijn ervaringen met Paddo's zijn heel verschillend.


  Op Truffels heb ik drie uur lang in een deuk gelegen, gekeken naar de vaagste visuele effecten, was ik altijd totaal in controlle enkon ik gerust naar feestjes gaan.


  Met mexicaanse Paddo's zijn feestjes een minder goed idee(afhankelijk van het feestje en de dosering). Het gevoel wat ik van deze paddo's krijg is niet zo goed te omschrijven. Mystiek mischien. Kleuren lichten op en schieten voorbij. Lachen met vrienden. Van Mexicaanse Paddo's ga ik op een andere manier naar dingen kijken en op een andere manier over dingen nadenken. Als ik geen bizarre dosering gebruik dan heb ik hier ook nog iets aan in het normale leven. De trip van de Mexicaanse (cubensis) word steeds heftiger en zwakt dan weer af, en na een pauze gaat de voorstelling weer beginnen, om daarna weer af te zwakken. Deze pauzes, zijn hetgene wat ik bij de Hawaiiaanse mis. Volgens mij verkopen veel Smartshops de Hawaiiaanse het liefst omdat deze altijd werkt. Maar de helft van de mensen die deze paddo als eerste paddo ervaring neemt, gaat fout. Dat kan ik wel begrijpen. In de Hawaiiaanse paddo zit buiten psilocybine, bijna geen psilocine of andere actieve stoffen. De werking is heftig en de trein gaat maar door. Ik ervaar een scherpe en serieus gevoel. Terwijl alles beweegt, kleuren oplichten, raast dit gevoel door mij heen. Waar sta ik in het leven? Wat doe ik fout? Wat kan beter? Waarom ben ik aan het trippen? Omdat ik zelf heel positief in het leven sta, zie ga ik hier goed mee om en probeer ik hiervan te leren, maar ik kan mij veel voorstellen als men totaal overrompeld word door de heftigheid van de trip. De hallucinaties zijn voor mij geen domme figuren, die ik per toeval zie, maar hebben betekenis, zoals een droom dat heeft. Mij geven ze oplossingen over hoe ik bepaalde problemen op moet lossen, of geven aan dat ik mij ergens toch nog druk maak over hetgeen waarover ik hallucineer. Daarom word het ook afgeraden om te trippen als je zorgen aan je hoofd hebt.


  Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat het effect van een trip niet los staat van het alledaagse leven: zo'n heftige ervaring heeft invloed op de periodse erna. Als je een rotervaring hebt, waarin een bepaald gevoel is losgekomen, dan kan dat gevoel een tijdje aanblijven. Het beste kan je dat gewoon uitzitten. Zelf zou ik het gevoel liever doorbreken met XTC.
   
 6. clubbin

  clubbin Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  6
  Joined:
  Feb 10, 2004
  Jah ik denk dat je gelijk hebt... ik probeer ook alles op te lossen al heel lang en t gaat ook steeds beter ik begin me eigenlijk op deze manier alleen maar beter en sterker te voelen<img border="0" src= "smileys/smiley1.gif">Volgens mij is t ook niet de bedoeling om op n feestje paddo's te eten... wat ik dus wel gedaan heb zon 20 man die niet onder invloed van paddo's waren stelde van die irritante stomme vragen terwijl ik maar door raazde en steeds doller werd.. n vriend van mij die dit ook had begon met spullen te gooien en ik maar lachen ik zei wordt s rustig man!! vanaf toen heeft ie de hele avond zitten blowen en nu 3 maanden na die avond zit hij in n depressie.... je moet echt goed uitkijken met wat je doet en hoe wanneer... alles hangt ervanaf... wat jij zegt dat je dit soort dingen weer liever opheft met XTC vind ik dat je ermee moet uitkijken... je zal al wel n ervaren gebruiker zijn van vele soorten drugs maar natuurlijk heft de ene drugs de ander op maar dit is niet goed je raakt zo in n spiraal terecht en er blijven maar stoffen die niet in je lichaam thuishoren in je lichaam ronddwalen!! dit kan niet goed zijn.... denk daar ook s over na....


  Je kunt het beste af en toe op feestjes drugs gebruiken afhankelijk van de gelegenheid welke drugs om jezelf daarmee te bevredigen want jah daar draait t uiteindelijk togh allemaal om... door de weeks werken of zoals ik je best doen voor school en in t weekend om naar uit te kijken ouwehoeren met je vrienden onder t genot van n aantal jointjes en wat bier!!! en als je n vriendin heb is t al helemaal mooi... maar kortom gewoon NIEET vaker als eens in de maand andere drugs als wiet gebruiken!! anders gaat t helemaal mis n vriend van mij heeft dit ook.. heeft last van hartritmestoornissen god weet waardoor m


  maar THNX a lot in ieder geval


  ps: heb jij geen tripreport??? want daar ben ik wel s nieuwschierig naar<img border="0" src= "smileys/smiley1.gif">
   
 7. Xodarap

  Xodarap Newbie

  Reputation Points:
  5
  Messages:
  7
  Joined:
  Mar 7, 2004
  Inderdaad, het heeft veel meer met Real Life te maken danw e vaak onderkennen, misschien kan ik wel zeggen dat het alles met elkaar te maken heeft. Hoe stabieler je in het leven staat hoe beterde Trip zal verlopen, de Trip gaat immers over jezelf en over hoe je in de wereld staat...
   
  Last edited by a moderator: Nov 25, 2006
 8. Le Freak

  Le Freak Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  2
  Joined:
  Apr 2, 2004
  Hallo Alfa, ik zou graag willen weten hoe oud je moet zijn om paddo's te halen bij de smart shop??
   
 9. wiedewiet

  wiedewiet Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  2
  Joined:
  Apr 20, 2004
  Heeft zo'n chocolade-paddo-reep veel effect of voel je daar niet veel van?
   
 10. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Le Freak: 18 jaar.


  Wiedewiet: Dat hangt er helemaal vanaf hoeveel Paddo's er in zo'n Paddoreep zitten. Volgens mij kan je beter gewone paddo's nemen. Die repen zijn meer een manier voor buitenlanders om paddo's te smokkelen.
   
 11. fiets

  fiets Newbie

  Reputation Points:
  2
  Messages:
  40
  Joined:
  Jun 3, 2004
  Zit er nou eigenlijk echt verschil tussen de mexicaanse en cubaanse, want in de smartshop verkochten ze die als veel sterker. Ik had ergens gelezen dat het verschil alleen maar zit in de hoeveelheid werkzame stof.


  En blijkbaar Alfa, zijn truffels wat stabieler in je geest dan de andere paddo's?


  Ik ben het er trouwens overeens dat mexicaanse iets mystieks hebben, ze zijn heel apart, zo'n "We are universe" gevoel heb ik erbij :)
   
 12. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Mexicaans en cubaans, het is allemaal psilocybe cubensis. Een pot nat. Niet sterker, niet anders, maar omdat elke trip anders is en de illusie tijdens een trip veel invloed heeft, komt de smartshop ermee weg. (of weet niet beter?)


  Ja, het effect van truffels zou je kunnen zien als stabieler in je geest: controleerbaarder.
   
 13. P4nic

  P4nic Gold Member

  Reputation Points:
  1
  Messages:
  228
  Joined:
  Jun 28, 2004
  eerste maal mexicaantjes gedaan, die raad ik iedereen aan voor de eerste keer. Had nog volledig de controle over mijn eigen.


  Ook zou ik paddo's enkel eten op een rustige locatie waar je niet teveel moet omkijken naar anderen. Lekker met vrienden op je gemakje spacen je zult je nogal amuseren. !!