1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

Nationale recherche onderschept 145 kilo heroïne

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Dec 4, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Nationale recherche onderschept 145 kilo drugsRotterdam - De Nationale Recherche heeft vrijdag 145 kilo heroïne onderschept in een kelderbox in Rotterdam. Daarbij zijn drie Turkse mannen aangehouden van 42, 40 en 27 jaar. Bovendien is bij de verdachten beslag gelegd op 120.700 euro aan contant geld en werd in een auto van een van de verdachten een vuurwapen aangetroffen. De man beweerde dat hij het wapen in bezit had omdat zijn vriendin problemen had met andere mannen. Dit heeft het Landelijk parket maandag bekend gemaakt.
  De aangetroffen heroïne was verdeeld over koffers, kartonnen dozen en een aantal plastic tassen. Onderzoek wees uit dat de 289 pakketten per stuk ongeveer 500 gram heroïne bevatten.

  De partij heroïne is vermoedelijk ruim een week geleden naar Nederland gesmokkeld. De drie verdachten zijn vermoedelijk betrokken bij de invoer en verkoop van de heroïne. Het was, zo wordt vermoed, hun bedoeling de totale hoeveelheid in kleinere partijen te verdelen en te verkopen.

  Het drietal is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam.

  bron http://www.blikopnieuws.nl/bericht/38609

  Drie arrestaties na vondst 145 kilo heroïne

  (Novum) - In een kelderbox in Rotterdam heeft de Nationale Recherche vrijdag 145 kilo heroïne gevonden. Daarbij zijn drie Turkse mannen van 27, 40 en 42 jaar opgepakt. Verder werd beslag gelegd op 120.700 euro aan contanten en werd in een auto van een van de verdachten een vuurwapen gevonden. De partij harddrugs was verdeeld in 289 pakjes van een pond per stuk. De pakketjes zaten in koffers, kartonnen dozen en plastic tassen.
  Het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) vermoedt dat de drugs ruim een week geleden naar Nederland zijn gesmokkeld. De verdachten zijn volgens het OM vermoedelijk betrokken bij de invoer van de heroïne. Zij zouden de drugs in kleinere partijen hebben willen doorverkopen.

  bron http://www.trouw.nl/laatstenieuws/l...ie_arrestaties_na_vondst_145_kilo_heroiuml_ne
  ma 4 dec 2006, 19:24
  Recherche vindt 289 pakketten vol heroïne

  ROTTERDAM - De Nationale Recherche heeft vrijdag in Rotterdam 145 kilo heroïne in beslag genomen. De drugs stonden in een kelderbox, verpakt in 289 koffers, dozen en plastic tassen. Het Openbaar Ministerie maakte dit maandag bekend. Drie Turkse mannen van 27, 40 en 42 jaar zijn aangehouden. Ze hadden meer dan 120.000 euro aan contant geld in hun bezit. In de auto van een van de verdachten vond de politie een vuurwapen.


  bron http://www.telegraaf.nl/binnenland/54806141/Recherche_vindt_289_pakketten_vol_hero_iuml;ne.html
   
  Last edited: Dec 5, 2006