Nieuw hier

Discussion in 'GHB' started by Trance_, Jun 16, 2004.

 1. Trance_

  Trance_ Newbie

  Reputation Points:
  6
  Messages:
  7
  Joined:
  Jun 16, 2004
  Hallo allemaal...


  Ben nieuw hier, en hoop mijn ervaringen te delen hier. Ik heb zo ongeveer alle drugs wel gehad, en ben nu de laatste tijd bezig met GHB, wat mij tot nu toe nog het meest bevalt van allen. Vooral om de day after :)


  Hoop hier nog lang rond te blijven dwalen :)
   
 2. hangterisaan

  hangterisaan Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  13
  Joined:
  Jun 15, 2004
  40 y/o
  Ik heb GHB nog niet geprobeerd,tot mijn grote spijt,ik heb er wat schrik van,je hoort er zo veel over,en ik lust wel graag een pintje tijdens mijn feestje,dus ik zal het even bij de rest houden<img border="0" src= "smileys/smiley1.gif">.Wat de day after betreft,wat ik raar vind,is als ik een pilletje of 3 a 4 pak op een avond,voel ik mij daarna de hel,als ik een heel weekend door feest op XTC en speed,van vrijdag tot en met zondag,en ik kruip zondagavond in bed,dan sta ik maandag zo fris als een hoentje op,hoe komt dat eigenlijk,pak ik mijn afkick weg misschien?
   
 3. Trance_

  Trance_ Newbie

  Reputation Points:
  6
  Messages:
  7
  Joined:
  Jun 16, 2004
  In het begin had ik hier ook niet zoveel last van, maar na een jaar extreem veel gebruik is er iets in mn maag niet meer goed denk ik. Heb een jaar lang elk weekend minstens 10 pillen gegeten. Vaak vrijdags 5 en zaterdags weer 8. Als ik nu 1 pilletje neem ben ik gelijk erg brak de dagen er na, en vooral last van mn maag.


  Met GHB totaal niets geen last, sta misschien nog wel frisser op dan normaal gesproken... :) En daarbij vind ik het efect van GHB ooklekkerder dan bijXTC. Bij GHB blijf ik echt de hele avond springen, terwijl ik met X vaak de neiging heb om te gaan zitten, en zodra ik zit gelijk blijf zitten..


  :)
   
 4. gijoy

  gijoy Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  4
  Joined:
  Jun 21, 2004
  Ik heb (nog) geen ghb geprobeerd, eerst maar weer een vriendin want anders is er ook niet zoveel aan lijkt me ;)
   
 5. speedfreak

  speedfreak Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  5
  Joined:
  Jun 29, 2004
  Ik ben het met jullie allemaal eens, na regelmatig gebruik van de pillen voelde ik ze op een gegeven moment niet eens meer, GHB blijf ik nog steeds lekker vinden alhoewel daar ook steeds meer van nodig heb voor het zelfde gevoel. even serieus wat zijn de gevolgen van regelmatig gebruik van GHB op de lange duur. dalijk vallen we na een paar jaar uit elkaar of groeien er rare dingen op je lichaam :) is er al wel onderzoek naar gedaan.  <SCRIPT language=javascript>postamble();</SCRIPT>
   
 6. e-Thom

  e-Thom Newbie

  Reputation Points:
  11
  Messages:
  36
  Joined:
  Apr 3, 2004
  er is wel degelijk onderzoek naar gedaan...ghb komt van nature voor in het lichaam en wordt dus niet beschouwd als een vijandige indringer (in tegenstelling tot xtc...dat is de ook de reden waarom je zo brak bent)


  ghb zou ook een beschermende functie hebben voor de hersenen


  wanneer mensen aan het sterven zijn pobeert het lichaam in een laatste reactie de hersenen te beschermen en produceert dan ook massale hoeveelheden ghb


  xtc doet massale hoeveelheden serotonine (de stof die je gelukkig maakt) vrijkomen waardoor de serotonine-receptoren leeggeraken. als je dan ghb neemt (dat dopamine afgeeft) worden deze receptoren gevuld met dopamine en dit zou wel schadelijk zijn hoewel het niet wetenschappelijk bewezen is


  conclusie: ghb is gezond. het enige waar je moet voor oppassen is dat je niet teveel neemt. maar ook dit is niet erg: je valt in slaap en na maximum 4 uur word je heel fris terug wakker


  ghb is trouwens is frankrijk op medisch voorschrift verkrijgbaar als gamma-oh en wordt gebruikt voor alcohol onthoudingsverschijnselen


  in de vs wordt het ook gebrukt onder de naam xyrem voor narcolepsie-patiƫnten.


  zo, nu hebben jullie wat info over ghb. als je meer wil weten mag je gerust pm'en


  groetjes
   
 7. Kozzmik

  Kozzmik Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  2
  Joined:
  Jul 20, 2004
  Ik kan je wel wat vertellen over de effecten van GHB. Na bijna 4 jaar intensief gebruik heb ik wel wat ervaring en weet ik waar ik over praat, denk ik..


  Effecten:


  De onmiddelijke effecten van GHB zul je ongetwijfeld wel kennen: een aangename roes welke lijkt op aangeschoten zijn. Je voelt een warmte door je lichaam stromen en je lichaam tintelt. Aanrakingen zijn prettig en de scherpe kantjes van je denken zijn verdwenen. De wereld ziet er zachter uit. Bij een hogere dosis zijn deze effecten ook zwaarder natuurlijk. Om maar meteen misverstand nummer 1 uit de wereld te helpen: je wordt niet geil van GHB, maar als je het al bent ben je het ook goed. Van GHB slaap je goed, maar kort. Na een aantal uur is de GHB uit je lichaam verdwenen en komt er een stoot dopamine vrij welke er voor zorgt dat je je heel fit voelt (bij langduriger gebruik is dat fit voelen eerder hyperen, maar daarover later meer)


  Sommige mensen denken dat je dood kan gaan van GHB. Da's misverstand nummer 2: in NL is nog nooit een dode gevallen door louter GHB, ook al hebben de media dat in het verleden wel eens beweerd. Als er al een dode is gevallen waarbij er sprake was van GHB gebruik dan was dat in combi met een hele hoop andere zooi (alcohol, speed, xtc, sos). Of misschien wel met bepaalde pijnstillers want ook de combi met sommige pijnstillers kan fataal zijn. Bij overdosering val je in slaap, ga je out, maar niet dood. Wat wel op kan treden is dat je teveel neemt, over je nek gaat in je slaap en stikt in je eigen kots.


  Het grote, onderkende gevaar van GHB is de verslaving aan het goedje.


  Het is erg lekker, de bijwerkingen zijn minimaal te noemen, je voelt je de volgende dag niet brak en dus is de verleiding aanwezig om het vaker te gebruiken. Ikzelf ben begin 2001 begonnen met G, eerst als aanvulling op xtc, later als vervanging omdat xtc teveel neveneffecten had. Ik gebruikte vooral in het weekend en heel soms een keer doordeweeks. Nooit meer dan 2 buisjes verdeeld over de avond/nacht. Al vrij snel werd dat 2 tot 4 dagen in de week. Ik kocht het altijd per halve liter dus had een aardige voorraad in huis en dan is het dus een stuk makkelijker. Na een jaar gebruikte ik het iedere dag, varierend van een half buisje tot twee, en in het weekend soms wel 4 over een hele dag/nacht. Het vervelende was wel een beetje dat ik behoorlijk weinig sliep, na gebruik sliep ik 4 a 5 uur. Dat maakte ik wel goed door om de 3 - 3 dagen een stevige joint te roken voor het slapen gaan, als ik dan 's nachts wakker werd kon ik vrij makkelijk verder slapen. De volgende ochtend voelde ik me dan niet helemaal toppie, en als ik eens stevig had uitgepakt voelde ik me een halve dag behoorlijk gammel en trillerig. Ook hoofdpijn en een vage misselijkheid trad op.Dat verdwijnt al met een klein beetje G,maar het ging mij te ver om het op mijn werk te gebruiken (al heb ik dat wel eens gedaan, zij het een heel klein beetje aan het eind van mijn werkdag). O ja, ik had ook veel last van slijm in mijn keel, wat 's ochtends vroeg soms wel eens haast kokhalsneigingen opriep.


  Tot voor kort gebruikte ik iedere dag. Het is vrij lastig om er mee te stoppen als je zo makkelijk toegang tot ghb hebt. Als je er mee wilt stoppen als je zo vaak gebruikt (lees: verslaafd bent) moet je geen G meer in huis hebben. De eerste twee weken kostte het moeite, de geestelijke afhankelijkheid is best sterk wat ook zijn weerslag heeft op je lichamelijke gesteldheid. Je zit niet lekker in je vel, de wereld is een beetje koud. Na die twee weken (ongeveer) merk je pas dat je al die tijd in een soort roesachtige staat hebt verkeerd, maar nog is er met regelmaat het verlangen naar een buisje. Gewoon, om ff de scherpe kantjes er af te halen, ff te relaxen....Als je daar aan toe gaat geven ben je heel snel weer het bokkie. Daarnaast ben ik de eerste tijd redelijk behoorlijk impotent geweest, wat ik toeschrijf aan het frequente gebruik. Had gewoon helemaal geen zin in sex. Als je GHB gebruikt krijg je steeds een externe sexuele prikkel en ik vermoed dat er een soort van luiheid ontstaat in de delen die verantwoordelijk zijn voor de sexuele prikkels... Ook van andere heavy uders heb ik hetzelfde gehoord.


  Of dit grapje lichamelijke schade heeft toegebracht weet ik niet. Er is nu eenmaal erg weinig bekend over frequent en langdurig GHB gebruik. Ik heb destijds meegewerkt aan een onderzoek waarvan een boekje is uitgebracht: GHB - Tussen extase en narcose. Dat was geloof ik in 2002 dat dat boek uitkwam en er was toen ook nog niet veel bekend. In feite kun je zeggen dat ik als proefkonijn gefungeerd heb want al wat ik nu weet heb ik aan den lijve ondervonden. Overigens is dit hele verhaal niet louter mijn ervaring, ik hoor het ook van andere mensen die dagelijks G gebruiken of gebruikt hebben. En zelfs als ik op vroege leeftijd Alzheimer krijg, of iets te vaak op te jonge leeftijd in mijn broek poep, zal ik nooit weten waardoor het kwam, omdat ik inmiddels zoveel drugs heb gebruikt (hasj/wiet, xtc, ghb en sos) dat niemand ooit met zekerheid aan kan tonen welke drugs nu wat heeft veroorzaakt.


  Een heel verhaal, en dat voor een eerste, en waarschijnlijk laatste posting op dit forum, maar ik vond dat ik het je niet mocht onthouden. Er bestaan veel te veel indianenverhalen over GHB en daar heeft echt niemand iets aan. Lees de reacties in dit topic alleen al: diverse 'experts' roepen vanalles wat ik tot de categorie ONZIN reken.


  GHB gezond? Steeds meer nodig hebben (=tolerantie opbouwen)? Zonder vriendin is er niks aan? Dat KAN waar zijn, MITS je het gebruik binnen de perken weet te houden. Ga maar eerst eens even praten met de mensen die een hele tijd lang regelmatig gebruikt hebben.


  Laat 1 ding duidelijk zijn: GHB gebruiken is niet geheel zonder gevaar alleen zit he gevaar misschien in een andere hoek dan je verwacht.


  Verder wens ik je veel plezier met G en remember: de hele wereld is je speeltuin en drugs is maar 1 toestel.
   
 8. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,293
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Dat is nuttige info! Mocht je nog meer toe te voegen hebben, dan graag.
   
 9. Kozzmik

  Kozzmik Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  2
  Joined:
  Jul 20, 2004
  <BLOCKQUOTE> Originally posted by Alfa on 21 July 2004
  <HR>  Dat is nuttige info! Mocht je nog meer toe te voegen hebben, dan graag.
  <HR>
  </BLOCKQUOTE>


  Het enige dat ik kan toevoegen is: Less = More!


  Dat geldt voor alle drugs, maar met name voor GHB. Ik ben er van overtuigd dat een drug bij je moet passen. Je moet je comfortabel met een spulletje voelen, ermee vertrouwd zijn, exact weten wanneer het wat met je doet. Je moet het aanvoelen.


  Ik draai al een tijdje mee in de dancescene en het is schrikbarend om te zien hoe heel veel mensen fungeren als pedaalemmer: gooi maar vol die hap, maakt niet uit wat het is, als het maar hard gaat. Ik heb mensen zien kotsen, out zien gaan, afgevoerd zien worden, stuiptrekkend en schuimbekkend door onverantwoord (combi)drugsgebruik. Mensen zonder reden zien veranderen in agressieve holbewoners met een waas voor hun ogen, die zonder reden vanuit het niets op een ander stonden in te hakken, amper in toom te houden door 5 brede securitygasten. Ik heb met vrienden en kennissen op de EHBO gezeten omdat ze iets teveel van het een of ander hadden genomen, niet eens wetend wat er nu precies gebeurd was. En stuk voor stuk waren het mensen die zichzelf overschatten of zichzelf niet meer in de hand hadden, hun verstand niet meer gebruikten bij het laatste rondje drugs. Na een aantal van zulke taferelen ga je wel anders tegen drugs aankijken, geloof ik


  In een aantal gevallen was er sprake van GHB. Het verneukeratieve van GHB is dat het soms lijkt alsof het uitgewerkt is waardoor je geneigd bent nog eenzelfde dosis te nemen. Dat is helemaal niet nodig. Voorbeeld: als je 1 buisje nodig hebt om het effect goed te voelen, kan het zijn dat je na 2 uur het gevoel kwijt begint te raken. Om dat gevoel weer terug te krijgen is het niet nodig, ja zelfs link om eenzelfde dosis te nemen, een half of zelfs kwart buisje volstaat om jezelf weer even naar hoger sferen te schoppen. Overigens zijn dit uit de lucht gegrepen hoeveelheden die niet voor iedereen gelden. De een heeft minder nodig dan de ander. Een vriendin van me gebruikte slechts een kwart buisje en was de hele nacht heppiedepeppie...Al die lulverhalen van zoveel gram per kilo lichaamsgewicht heb je niks aan, want je weet zelden hoeveel gram er exact in een buisje gaan. Dus mijn advies is dan ook: nieuwe voorraad altijd even thuis testen, beetje bij beetje


  Ik ben zelf nooit out gegaan omdat ik weet en heel goed aanvoel hoeveel ik kan hebben. Als stelregel heb ik dat ik nooit meer dan 2 buisjes meeneem naar een feest, en daar hou ik me ook aan. Dat is namelijk mijn max. voor een nachtje feesten.
   
 10. kiddo

  kiddo Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  9
  Joined:
  Jul 23, 2004
  elke keer als ik bericht post komt hier zo'n javagedoe achter (twee vorige keren dan toch :p), hoe krijg ik da weg? :eek: en mss kan iemand ook zeggen hoe ik afbeeldingske eropzet


  thx
  <SCRIPT language=javascript>postamble();</SCRIPT>
   
 11. P4nic

  P4nic Gold Member

  Reputation Points:
  1
  Messages:
  228
  Joined:
  Jun 28, 2004
  <BLOCKQUOTE> Originally posted by Kozzmik on 20 July 2004
  <HR>  Uiterst interessante posting
  <HR>
  </BLOCKQUOTE>


  Wel heb ik enkele opmerkingen:


  Jij beweert dat er nog nooit onderzoek is gedaan naar de langdurige effecten, deze zijn er wel degelijk al gebeurd en steeds kwam men tot dezelfde conclusie's: niet schadelijk


  Je haalt ook Alzheimer aan: wel GHB werkt net tegen Alzheimer


  Als het met de juiste middelen gemaakt wordt is GHB onschadelijk maar vaak wordt het geproduceert met NaoH die gebruikt wordt als gootsteenontstopper deze bevat namelijk dikwijls zware metalen en deze zijn dan wel weer schadelijk voor je lichaam, beste is je GHB zelf maken en dan NaoH foodgrade gebruiken.


  Als iemand out gaat moet je idd opletten dat hij niet stikt in zijn eigen kots maar moet je ook controleren of hij zijn tong niet heeft ingeslikt want dan kan hij ook stikken.


  Ook hangt de snelheid van de werking af van hetgene wat je die dag gegeten hebt en wat er nog in je maag zit, dus mocht je het niet voelen na een tijdje, wacht nog zeker een hele poos voor je een tweede dosis neemt, want je wilt niet out gaan op een feestje.
   
 12. xawego

  xawego Gold Member

  Reputation Points:
  106
  Messages:
  553
  Joined:
  Sep 4, 2004
  Ik heb zo'n 4 jaar ervaring met ghb, zal mijn ervaringen ook maar effe vertellen. Ik las eerder in dit forum dat kozzmik zegt: "Om maar meteen misverstand nummer 1 uit de wereld te helpen: je wordt niet geil van GHB, maar als je het al bent ben je het ook goed." Dat vind ik niet, elk lichaam is anders dus iedereen kan er anders op reageren. Ik werd juist wel donders heet in de broek en in m'n hoofd. Heb regelmatig meegemaakt dat ik op alles verliefd werd, dus ook op de lantaarnpaal die bij mij voor het huis staat, dat ik in een discotheek onderweg naar de wc verliefd werd op iedereen die ik onderweg tegen kwam. Maar als je dan ook eenmaal een partner hebt dan vliegen de vonken er wel af als je ghb hebt gehad, je beleeft alles veel intenser. Ik ben in totaal nog maar 3x out gegaan. Je voelt je dan erg moe worden en je beseft aan een kant dat je weg wilt en dat je liggen (of slapen)wilt en je beseft nog net dat je teveel hebt gehad, je voelt jezelf wegglijden maar daar heb je dan geen grip meer op. Je hebt geen controle meer over je spieren, maarweetintussen nog wel (vaag) wat er om je heen gebeurt totdat je in slaap valt, en als je een paar uur later wakker word dan voel je je ineens weer topfit alsof er niet gebeurt is. Mensen die ghb op hebben zijn vaak heel erg aanhalig en knuffelig. Wat ik altijd nadeel vind is de dosering, het is net of je lichaam er ook steeds anders op reageert. De ene keer ga je heerlijk op een buisje ghb (1 buisje = 3 dopjes van een flugeltje), terwijl je een week later van dezelfde dosering out kunt gaan. Als je niets voeld van een dosis ghb ben je gauw geneigd om nog wat te nemen, dat is fout, ook al voel je het niet....het zit wel in je lichaam. Ghb heeft een ingebouwde straf, neem je te veel....dan word je al heel gauw gestraft. Ik vind zelf dat ghb heel erg lekker is maar dat jehet beter lekker thuis kunt gebruiken, vooral na het stappen is het lekker om een beetje te nemen als je thuis komt. Tegenwoordig gebruik ik liever BDO, werking is een beetje te vergelijken als een mix van xtc en ghb. De smaak is ook erg ranzig, maar vind dat je vanbdo minder gauw out gaat dan ghb. Wat ik trouwens maf vind aan ghb is dat je in slaap kunt vallen terwijl je staat, ja echt, je staat wat maf op je benen (die net elastiekjes zijn) te wiebelen terwijl je slaapt. Je moet ghb dan ook nooit gebruiken in combinatie van andere shit, en al helemaal niet met drank.


  Heb een cursus EHBD (eerste hulp bij drugs) gehad, daar leerde ik dat mensen die drugs hebben gehad de liefste en makkelijkste mensen zijn om te behandelen, dat mensen met drank op niet meewerken en lastig zijn.


  Als iemand out gaat (of is gegaan)van ghb dan kun je proberen die persoon een glas jus'd orange te laten drinken, wat ook helpt is om water met wat speed er in te geven, speed is een soort vlugzout in dit geval. Geef dit laatste nooit zomaar aan iemand, als je maat out gaat en je weet wat (en hoeveel)die persoon geslikt heeft dan kun je zelf wel incalculeren of het nodig is om wat pep te geven, weet wat je doet want als die persoon overal net teveel van gehad heeft dan heb je voor je het weet een overdosis drugs op je geweten! Je kunt voelen of iemand in coma is of gewoon in diepe slaap is door in die grote harde spier die achter het sleutel been zit te knijpen, dus die grote spier bovenop je schouder (van je nek naar schouder achter sleutelbeen), als je daar in knijpt of effe flink aandrukt met een paar vingers en die persoon trekt niet met z'n schouder(dusje zietgeen lichamelijke reactie)schakel dan onmiddelijk 1e hulp in. Wat ik hierboven noem kun je toepassen uit nood, dus als er geen hulp is, en is niet bedoeld voor de beginnende gebruikers zonder ervaring, ik wil niet op m'n geweten hebben dat iemand door mijn ervaring/advies fout handelt waardoor dat een mensenleven kan kosten! Ik heb dit verteld omdat het mijn ervaring is en ik (zelfs als ik leip ben) een goed inzicht heb als iemand in problemen raakt door drugs. Speel dus nooit zelf doktertje!


  Ik las bovenaan dit forum ook ergens iets over ghb-verslaving. Ik zal nooit aan ghb verslaafd raken, nee, kan het me niet voorstellen, heb dan ook absoluut niet behoefte om het dagelijks te gebruiken enzo, elk mens is anders he en maar goed ook. Ik ken wel iemand met een ghb-verslaving, wij zien hem dan ook als een soort dorpsgek (is echt zogek als'n deur, maf en vaag persoon)omdat die persoon juist heel slingerachtig loopt en met z'n armen en benen zwaaid, die jongen is zo geworden sinds hij aan de ghb is.
   
 13. Dr. Shadow

  Dr. Shadow Newbie

  Reputation Points:
  10
  Messages:
  85
  Joined:
  Oct 6, 2004
  33 y/o
  Ghb begint er in zeeland ook door te komen gellukig [​IMG]
   
 14. xawego

  xawego Gold Member

  Reputation Points:
  106
  Messages:
  553
  Joined:
  Sep 4, 2004
  Goddelijk Hemels Bronwater [​IMG]
   
 15. anjin

  anjin Newbie

  Reputation Points:
  240
  Messages:
  136
  Joined:
  Sep 7, 2004
  from cote_divoire
  Geehaabee heeft ook zo zijn nare kantjes hoor. Ten eerste is het lichamelijk verslavend. Dit risico zal je met onregelmatig gebruik niet snel lopen maar er zijn 24/7 gebruikers die na het stoppen zelfs in levensgevaar zijn geraakt door de ontwenningsverschijnselen.

  Zelf merk ik al dat na een nachtje op de G ik wel degelijk naeffecten heb de volgende dag.
  Door de dopamine rebound voel je je welliswaar niet moe of brak maar ik krijg een kort lontje en wordt erg snel kwaad.
  Ook voel ik het in mijn spieren, vnl de bovenbeen en kuit spieren. Een apart krampachtig gevoel.

  GHB is bij verantwoord gebruik denk ik een van de minst slechte genotsmiddelen die er zijn maar "gezond" zou ik het zeker niet noemen.

  zoals met zoveel dingen: "overdaad schaad".
   
 16. xawego

  xawego Gold Member

  Reputation Points:
  106
  Messages:
  553
  Joined:
  Sep 4, 2004
  Het grappige van ghb vind ik dat veel mensen nieuwschierig zijn naar ghb, en dat ghb mensen die anti-drugs of anti-ghb op een of andere magische manier toch zo ver krijgt dat diegenen toch ghb eens willen proberen. Juist die mensen zeggen dan dat ze het eenmalig willen proberen omdat ze toch nieuwschierig zijn naar de werking van ghb, en geven daaraan toe omdat het officieel als medicijn gebruikt werd. Ze zeggen dan toch vaak 'eenmalig', maar als ze een keer ghb hebben gehad dan volgt al gauw een 2e...en een 3e en een 4e enz.

  Schijnbaar heeft ghb dus iets magisch [​IMG]
   
 17. Gijs_b

  Gijs_b Silver Member

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  93
  Joined:
  Nov 4, 2004
  medicijn? narcosemiddel voor dieren!
   
 18. Rory_KE

  Rory_KE Newbie

  Reputation Points:
  12
  Messages:
  77
  Joined:
  Nov 19, 2004
  Indirect ken ik iemand die dood gegaan is aan GHB OD...Zal vastheel dom gebruik zijn geweest en een weldenkend mensen overkomt dat nie maar ik ben er wel bang voor....
   
 19. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,293
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  GHB is geen narcosemiddel voor dieren. Ketamine is dat wel.
   
 20. anjin

  anjin Newbie

  Reputation Points:
  240
  Messages:
  136
  Joined:
  Sep 7, 2004
  from cote_divoire
  Volgens mij is er nog geen officiele O.D in nederland bekend van G alleen.
  Alle dodelijke ongelukken zijn een combinatie van G en andere middelen geweest voor zover ik weet.