Nog leuke zegels gehad laatste tijd?

Discussion in 'LSD' started by big-lester, Jan 4, 2007.

 1. big-lester

  big-lester Gold Member

  Reputation Points:
  274
  Messages:
  322
  Joined:
  Apr 26, 2005
  from The Netherlands
  SWIBL komt nooit in het nederlandse forum eigenlijk. en sinds de laatste keer dat hij het LSD forum hier had gecheckt (maanden geleden), is er eigenlijk geen een post geplaatst, dus hij dacht laat ik eens even proberen wat leven in de brouwerij te blazen. even een leuk threadje starten, hebben enige you's nog zegels gehad laten we zeggen in het laatste jaar of zo, die opmerkelijk goed waren? wel in nederland dan.

  You kan bijvoorbeeld ook neerzetten welke verschillende zegels hij/zij allemaal heeft gehad, en hoe elke was. niet per se een gedetailleerde beschrijving of zo, alleen of ie goed was of niet, wat voor dingen je opmerkte bij die specifieke zegel, en het zou natuurlijk al helemaal fijn zijn als You kon vertellen hoeveel LSD erop zat, getest of gegokt. helaas heeft SWIBL nog nooit zelf zijn LSD laten testen, dus kan hij de LSD gehalte's alleen maar gokken.

  hier is wat SWIBL allemaal heeft gehad:

  gewone ("1943") hofmann's: waren SWIBL's eerste acidtrip, waren fantastisch. SWIBL heeft ze 4 keer gedaan in totaal. maar 3 daarvan waren binnen een week. die 3 waren niet zo heel goed, maar die waren ook in duitsland, wel van een nederlander. SWIBL GOKT dat deze 130 microgram bevatten.

  shiva's: waren wel OK, niet echt heel speciaal. veroorzaakten bij SWIBL en een aantal anderen wel 1 of 2 keer hoofdpijn, en werkten niet altijd even goed. SWIBL heeft wel zijn meest visuele, kleurrijke en spirituele trip gehad op deze zegels, op 1 1/2. die keer sloeg hij een stuk harder dan verwacht. SWIBL GOKT dat deze 110 microgram bevatten.

  onofficiele "anniversary" hofmann's waar hij ook op zijn fietsje zit: deze waren niet echt fantastisch, ze deden het gewoon niet voor SWIBL, kan eventueel door cross-tolerance komen van paddestoelen die ene aantal dagen eerder gegeten waren, maar voor een vriend van SWIBL deden ze het ook niet echt. heel licht, en SWIBL bleef ook veel langer na de trip een beetje "vaag", langer dan normaal. SWIBL schat deze op 75 microgram of zo.

  officiele "anniversary" hofmann's: dit zijn ECHT GOEDE ZEGELS, hier zit als het goed is wel 200 microgram op, eet er een en You heeft gegarandeerd een sterke trip. een halfje zorgt voor een chill tripje, een kan slaan als een bom. een keer had SWIBL een hele genomen met nog iemand, na 30 min. tripte SWIBL HARD, en na een uur was het extreem, overladen door het hevige gevoel en de visuelen die van alle kanten kwamen, en hij zag aan de ander dat die precies hetzelfde had. maar meestal laat deze zegel om de een of andere reden erg lang op zich wachten, en dit zeggen anderen ook. het duurde soms wel 3 uur tot hij echt goed inwerkte. meestal merk je wel iets na 20-40 min., maar dan duurt het vaak heel lang totdat hij echt goed opkomt. dit zijn wel de beste en puurste die SWIBL heeft gehad.

  al deze zegels behalve de onofficiele anniversary hofmann's zijn aangeschaft in het westen van het land. de broer van de ezel van SWIBL's lintworm heeft ze gehaald.

  hopelijk hebben jullie hier iets aan gehad.

  groet,

  BigL
   
 2. Xcrement1

  Xcrement1 Newbie

  Reputation Points:
  25
  Messages:
  17
  Joined:
  Dec 12, 2005
  from belgium
  die officiele "anniversary" hofmann's zijn heerlijk.
  swim heeft 3x 2trips hiervan genomen, en dat waren echt wel harde trips.
  Raar eigenlijk dat elke volgende trip steeds harder aankomt.
  De laatste x toen swim 2 officiele "anniversary" hofmann's nam was er 1u van kronkelen in z'n bed, hij voelde zich alsof hij een sinus ofzo was, z'n ego dat oploste, de ik-persoon was weg en kon niet meer praten. na dit uur ongeveer(voor zover je op zo'n moment de tijd beseft, of wilt beseffen..) was het gedaan en ging de trip veel minder hard.
  Maar het was echt wel de hardste, maar ook leerrijkste trip die swim gehad heeft.
  Hoe zou het kunnen komen dat de trips steeds sterker worden?
  veel mensen die swim kent hebben hetzelfde.
   
  Last edited by a moderator: May 5, 2007
 3. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  SWIM heeft ook 3 dagen geleden een hofmann getest, en hij heeft een levensveranderende ervaring gehad, echt waanzinnig.
  De trip is voor hem een wijze les geweest en heeft SWIM in positieve zin veranderd, hij was de dagen erna echt een stuk vriendelijker.
  SWIM heeft veel inzichten tijdens zijn trip gehad waar hij van heeft geleerd dat hij ze moest veranderen, en wat hij nu ook gaat doen.
  I am zeker van plan vaker LSD te doen sinds die trip, het is voor hem de enigste psychedelic die hem echt inzichten geeft.
   
 4. Raz

  Raz Palladium Member

  Reputation Points:
  751
  Messages:
  194
  Joined:
  Aug 4, 2006
  from micronesia_federated
  Wat is het beeld op deze blotters (Babelfish dutch sorry:) ) ?
   
 5. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Those are the Hofmann anniversary blotters, the blotter design is the painting Alex Grey made for Albert Hofmann's 100th birthday. This one:
  basel_alex_grey_painting_stalbert1.jpg
   
 6. Raz

  Raz Palladium Member

  Reputation Points:
  751
  Messages:
  194
  Joined:
  Aug 4, 2006
  from micronesia_federated
  Psych0naut: Thanks. I wasn't sure about the use of english language in this part of the forum. He still has one questions though. What is the name of the blotters on which Hofmann is dressed as a rabbit while he is on his bicycle ? There is a sign on the top saying "100 years Albert Hofmann". Guess this are the unofficial anniversary Hofmanns ?
   
 7. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  They are if I'm not mistaken indeed the unofficial anniversary blotters, big-lester(the original poster) had them, this one:
  lsd_blotter_hofmann_100th.jpg
   
 8. Silence_Inc

  Silence_Inc Silver Member

  Reputation Points:
  228
  Messages:
  283
  Joined:
  Nov 5, 2005
  de laatste tijd is bij een vriend in de buurt SHIVA een veel voorkomende blotter. heb op dit forum ergens gelezen dat er tussen de 230 tot 280 microgram opzit (dit is naturlijk niet getest maar via ervaring doorgegeven)

  heel puur, heel visueel... zoals ze ze graag hebben...

  de vraag is of de shiva's waar deze het over heeft dzlfde zijn als de shiva's waar de OP het over heeft...

  kan ieand hie rop antwoorden hoe vaak een print gedrukt KAN worden en of er dan vershcillen gemaakt worden - of is het vaak 1 print die dan jaren rondzwerft?
   
 9. Punkpanda

  Punkpanda Newbie

  Reputation Points:
  4
  Messages:
  91
  Joined:
  Dec 18, 2009
  29 y/o from The Netherlands
  Hoffmannetje eerste keer op toen SWIM heel dronken op goa feestje stond:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown: heel erg heftige ervaring, voelde me ook 3dagen later nog "anders". Daarna nog een keer hoffmannetje, voelde bijna niks. Week daarna anderhalve Hoffman MOOISTE TRIP van me leven:thumbsup::crazy. Samen met 2-cb de leukste "drug" die SWIM ooit op heeft, alleen heeft SWIM weinig connecties in dit wereldje:cry:
   
 10. silver462

  silver462 Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  1
  Joined:
  Jun 12, 2009
  from The Netherlands
  i know how you feel
   
 11. Moon

  Moon Silver Member

  Reputation Points:
  25
  Messages:
  9
  Joined:
  Oct 18, 2007
  from The Netherlands
  Paar dagen/uren/maanden Had SWIMM wat RS opgevoerd (en genomen schijnt het) met koele vloeistof om te kijken wat erin verborgen zit. .375mics gemiddeld uit 3 testten maar ja zegt natuurlijk nog steeds niets ben in ieder geval goed helder van de kaart geweest.. pfoe maar even zien waar ze zijn?!:vibes: