Opium ervaringen

Discussion in 'Opiaten' started by Psych0naut, Nov 12, 2006.

 1. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Plaats hier je ervaringen met opium. Vermeld ook de ingenomen hoeveeelheid, manier van inname, duur van de ervaring en de effecten. Hoe voelt het om opium te nemen? Welke nawerkingen zijn er te verwachten?
   
  Last edited: May 20, 2007
 2. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  I had wat opium uit een zak papaver somniferum blaadjes geëxtraheerd, wat achteraf aardig sterk, en veel bleek te zijn. Na het verdampen van de vloeistof in een schaal, was er voornamelijk opium teer, maar en was ook een plek in de schaal, waar zodra SWIM er overheen schraapte, er poeder ontstond. Het nieuwsgierige dier dat I am, wou dit proberen te snuiven.
  Hij weegde 175mg af, en legde het uit in de 2 lijntjes. Hier volgt het trip-report van gesnoven opium.

  T 12:42 SWIM snoof de 2 lijntjes, heel erg onprettig gevoel, het brand als speed in z'n neus.

  T 12:45 Het brandende gevoel is helemaal verdwenen, mischien al de eerste pijnstillende effecten?

  T 12:47 SWIM voegt zich vaag, een soort van van-de-wereld gevoel, wat zeker sterker gaat worden.

  T 12:58 De eerste opkomst was waarschijnlijk alleen een placebo, want I am toch vrij nuchter op het moment Hij pakt de opiumpijp er maar bij, samen met een balletje opium uiteraard.

  T 13:03 I am klaar om de opium te roken, en neemt een paar hijsen, helaas is de pijp verstopt met teer, dus na een paar hijsen moet hij alweer uit elkaar gehaald worden om schoon gemaakt te worden, erg vervelend.

  T 13:10 De pijp is weer schoon, en SWIM kan er weer een aantal hijsen tegenaan.

  T 13:15 SWIM heeft een aantal hijsen genomen, en een balletje van het formaat van een luciferkopje opgerookt, en voelt het goed. Hij heeft een stoned gevoel, maar is een stuk euforischer als wanneer hij cannabis rookt. Hij voelt ook het typische "knusse" gevoel van de opiaten, en een warm en welbehagen gevoel.

  T 13:19 SWIM doet een nieuw balletje opium in de pijp, van het formaat van een luciferkopje, en rookt weer verder.

  T 13:30 SWIM heeft zijn tweede balletje opium op, en voelt de effecten nou goed. Hij is aardig stoned, maar mist helaas wel deels het warme gevoel, waar hij wel van verwachtte dat ie intenser zou zijn. Ook de "nod" is nog duidelijk niet aanwezig, iets wat hij zeker nog een keer mee wilt maken met opiaten. Het welbehagen en rustige gevoel is overigens nog wel goed aanwezig. SWIM laad alvast zijn waterpijp voor de volgende beurt.

  T 13:33 I am alweer bezig met het volgende stukje opium. Omdat met roken het effect heel snel opkomt, is het ook makkelijker de dosis precies af te wegen, wanneer je genoeg hebt gehad leg je de pijp gewoon aan de kant. Daarom is SWIM ook van plan een stuk meer te roken om een goed effect uit de opium te halen.

  T 13:42 I am nou erg stoned, hij voelt zich lekker knus op z'n kamer, met Coldplay als muziek op de achtergrond, fantastisch. Hij zou opium in een lage dosis nu het beste als goede hash beschrijven, en bij hogere doseringen wordt het "knusse" gevoel, en de euforie steeds sterker.SWIM blijft nog wel een tijdje doorroken om een sterker niveau te berijken.

  T 13:47 SWIM ging net naar de wc, en meteen toen hij opstond voelde z'n hele lichaam raar, hij kan het het beste beschrijven als verdoofd, zo voelt hij zich nu ook tegen de rest van de buitenwereld. Hij zit nu alleen op zijn kamer, met een pijp en opium, met massive attack op de achtergrond, en er is geen zorg aan de wereld, er is niks waar hij zich nu druk om hoeft te maken.
  Hij snapt nu ook wel hoe verslavend opium en de opiaten kunnen zijn voor iemand die er zijn toevlucht inzoekt.

  T 13:57 I am nog steeds stevig aan de pijp aan het lurken, en merkt nou pas net op dat de tijd net stil lijkt te staan. SWIM begint nou langzaam steeds meer van het bewustzijn losgekoppeld worden, steeds sterker verdoofd in zijn opium roes.

  T 14:02 SWIM vind zijn experiment met opium geslaagd. Ondanks dat het gesnoven opium niet veel deed, en al uitgesnoten was voor het veel kon doen, voldeed de gerookte opium alle voldoeningen, en heeft hij voor het eerst een goede indruk van opiaten gekregen. I am nog steeds erg stoned, maar besluit dat het wel goed was voor vandaag, en laat de effecten uitwerken.

  T 14:12 I am nog steeds erg stoned, 10 minuten na zijn laatste hijs opium, toen hij van de trap af naar beneden liep voelde hij zich licht losgekoppeld van zichzelf, een dissociatief gevoel. Ook voelt hij zich nog steeds lekker knus.

  T 14:22 SWIM voelt zich nog steeds hetzelfde als 20 minuten, alleen is het warme gevoel wat aan het wegzakken, maar hij voelt wel weer dat zijn benen nu heel erg warm en verdoofd zijn.

  T 14:32 De effecten zijn al wat minder geworden. SWIM voelt zich al wat minder stoned, en is ook wat minder verdoofd. Hij had net niet meer een zweverig gevoel toen hij van de trap af liep. Ook is het warme gevoel en het gevoel van welbehagen een stuk minder geworden.

  T 14:42 Het stonede gevoel is nog een stuk gezakt, maar nog steeds wel enigzins aanwezig. Het knusse gevoel en het gevoel van welbehagen zijn wel praktisch weg, en het verdoofde gevoel ook.

  T 14:52 Het stonede gevoel is nog steeds licht aanwezig, maar de rest van de effecten zijn praktisch verdwenen.

  T 15:02 SWIM voelt alleen nog een hint van een stoned gevoel, en is nog wat vaag, maar voor de rest voelt hij niks meer. Bij elkaar was het opium roken een 2 uur lange ervaring, en zeker een die in de toekomst voor herhaling vatbaar is, al wacht SWIM nog wel even, om tolerantie en afhankelijkheid te voorkomen. SWIM heeft zeker een goede indruk van opiaten gekregen door deze ervaring.
   
 3. Ruud

  Ruud Gold Member

  Reputation Points:
  400
  Messages:
  536
  Joined:
  Aug 25, 2005
  35 y/o from The Netherlands
  Mooi verslag Psych0naut.

  Is het niet logisch dat snuiven niet werkt aangezien je de vrije base snuift? Als je er nu een (HCl) zout van maakt zou het theoretisch snuifbaar moeten zijn, dit is veel beter water-oplosbaar namelijk, en wordt beter door het neusslijmvlies opgenomen.

  Zou je ook willen beschrijven hoe SwiP de opium geextraheerd heeft(wellicht in het chemie en extractie forum)?
   
 4. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  De alkaloïden in de papaver somniferum komen van nature voor als zouten, in ieder geval morfine, de belangrijkste, komt voor als morfine maleaat. SWIM heeft een uitgebreide stap voor stap uitleg van zijn extractie, maar hij heeft het redelijk druk op het moment, dus hij post hem zo snel mogelijk.
   
 5. Ruud

  Ruud Gold Member

  Reputation Points:
  400
  Messages:
  536
  Joined:
  Aug 25, 2005
  35 y/o from The Netherlands
  Dat morfine als zout voorkwam in de plant zelf wist ik niet. Weer wat geleerd..
   
 6. Equality

  Equality

  Reputation Points:
  182
  Messages:
  132
  Joined:
  Nov 23, 2005
  39 y/o
  SWIM heeft ervaring met opium thee, dan voornamelijk met 10 en 12,5 gram poeder van fijngemalen papaver bollen(zonder zaad) van het soort Gigantheum.

  De thee zelf smaakt naar stro-thee de smaak is iig zeer plantaardig maar het is wel weg te krijgen, SWIM gebruikte citroensap bij de bereiding ervan.

  De effecten komen na ongeveer 20 minuten op, een heerlijk warm gevoel van binnen samen met een stoney effect nemen in kracht toe in de volgende 2 uur. Het verlangen gewoon even heerlijk niks te doen, tv te kijken of muciek te luisteren is zeer sterk en als SWIM dit dan doet geeft het een heel voldaan gevoel.

  Maar ook interactie met vreemden is geen probleem, al kom je misschien wat sloom over :D

  Buiten lopen met een heerlijk zonnetje is dan ook een zeer vermakelijk tijdverdrijf, en dan even gaan zitten en om je heen kijken in een park.. de tijd is helemaal niet meer van belang en ook het besef ervan is uitgeschakeld lijkt het wel.

  Ooit heeft SWIM eens een 2,5 gram booster genomen boven de eerdere portie van 12,5 gram 5 uur daarvoor, dit resulteerde in een zeer zwaar verdoofd gevoel en inderdaad het idee los te staan van je omgeving, en als de nacht dan invalt is slaap zeer moeilijk, je valt wel in slaap maar je word constant wakker om vervolgens in een soort half slaap half wakker toestand een tijd in je bed te liggen.

  Ook heeft SWIM ervaren dat bij een wat grotere dosis (vanaf 12,5gram) je na verloop van tijd overal jeuk krijgt, wat opzich wel fijn aanvoelt maar op den duur een beetje irritant word :D

  Al met al een hele prettige ervaring!
   
 7. fpShooter

  fpShooter Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  12
  Joined:
  Feb 9, 2007
  SWIM heeft eens 10 jaar geleden bij vergissing een gram opium gekregen van zijn toenmalige heroine dealer, deed hem geheel niets. Nu moet hij bekennen 24 jaar verslaafd te zijn aan heroine, dus is dat ook niet vreemd dat hij niets merkte. Gelukkig zag z'n dealer zijn vergissing in en kreeg hij toch nog z'n echte grammetje.

  leon
   
  Last edited by a moderator: Feb 9, 2007
 8. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Verwijs a.u.b. naar SWIM of je labrat/kat/cavia inplaats van jezelf. Lees s.v.p. de regels en welkom op het forum.
   
 9. FrankenChrist

  FrankenChrist Iridium Member

  Reputation Points:
  567
  Messages:
  1,207
  Joined:
  Aug 20, 2004
  from belgium
  Wel, swim heeft ooit eens verse papaverbollen gekauwd. Smaakt gelijk de Satan zelve. Euaèèrghhl. Maar toen kwam er een verdoofd gevoel in de mond. Ook een milde sedatie en een gevoel van "heej, geen zorgen, alles nu even op 't gemak ja?"
   
 10. fpShooter

  fpShooter Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  12
  Joined:
  Feb 9, 2007
  dat lijkt mn kater inderdaad verre van smakelijk, maar het verbaasd m niet dat swim er toch iets van voelde. de werkzame stof zal door de slijmvliezen zijn opgenomen.
   
 11. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Papaverthee, gezet van 15 gedroogde papaverbollen was het smerigste dat SWIM ooit heeft geconsumeerd, nog erger dan DXM capsules!

  Edit: SWIM moet er wel bij zeggen dat dit zonder citroensap concentraat was, met citroensap concentraat is de smaak redelijk te doen.
   
  Last edited: May 21, 2007
 12. BIG-TRON

  BIG-TRON Silver Member

  Reputation Points:
  42
  Messages:
  116
  Joined:
  Jun 28, 2006
  from The Netherlands
  3 gram semi-rauwe opium uit afghanistan>>>gerookt 0.3gr verdampt en .3 gr gerookt.
  duur: 2-4 uur
  uitwerking:Als hasish, alleen met een morfine-achtige dronken gevoel.
  no side-affects
   
 13. da_pj

  da_pj Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  2
  Joined:
  Feb 18, 2012
  from belgium
  Hallo! SWIM verwacht 2gr opium dezer dagen. SWIM heeft dit nog nooit gebruikt dus wat is de beste manier?? Swim dacht aan zijn 15cm lange wietpijpje te gebruiken en in het kommetje een paar gaasjes over elkaar leggen en dan iets gloeiend heet maken en tegen de opium houden en zuigen?? Kan SWIM opium ook roken zoals heroine op folie??.
  SWIM bedankt jullie al op voorhand en hij heeft ook een redelijke opiaten tolerantie.
  Grts van SWIM