1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

padden met hallucinerende werking

Discussion in 'Diverse drugs' started by noky, May 9, 2005.

 1. noky

  noky Silver Member

  Reputation Points:
  19
  Messages:
  147
  Joined:
  May 11, 2004
  from The Netherlands
  Ik kwam laatst op een site tegen dat je padden met hallucinerende werking kan kopen,en zelfs paartjes!
  En als je ze goed behandeld zouden ze meer van die stoffen vrij geven).Maar hoe doseren ze dat dan ?Lijkt me zelf een beetje te gek voor het goeie maar wel een goed beloningssysteem.En welke stof geeft die pad dan af ?
  Kom ff niet op de naam van die pad maar is tijden terug ook op het nieuws geweest,ongewenste gasten die de padden lastig vallen.Moet er toch niet aan denken aan zo'n vieze wrat te likken,Maar dacht laten we eens kijken als er mensen zijn die dat voor lief nemen en hun reactie willen melden over de pad.
   
 2. duchy

  duchy Gold Member

  Reputation Points:
  15
  Messages:
  183
  Joined:
  Dec 7, 2004
  blehh alleen het idee al [​IMG], ben benieuwd wie het probeerd en meld hoe "heerlijk" het smaakt en voelt.........[​IMG]brrrrrrrrrrr
   
 3. noky

  noky Silver Member

  Reputation Points:
  19
  Messages:
  147
  Joined:
  May 11, 2004
  from The Netherlands
  [​IMG] paddo eten wha doe ik dan nog net(af en toe)
  Maar als je dit doet mag je wel een echte die harder zijn.Maar zit nou te twijvelen als die persoon wel durft te reageren.Gewoon doen lijkt me leuk,schaam je niet en vertel ons eens je verhaal.Het zou zonde zijn als die kennis verloren gaat [​IMG] Edited by: noky
   
 4. Rory_KE

  Rory_KE Newbie

  Reputation Points:
  12
  Messages:
  77
  Joined:
  Nov 19, 2004
  <DIV>Ja als je de juiste pad hebt moet je de rug van de pad likken staat mij bij. Je moet wel goed uitkijken natuurlijk. Ik zou bij 1 likje beginnen[​IMG]</DIV>
  <DIV></DIV>
  <DIV>Toch vind ik het wel wat vreemd hoor, kom op zeg, padden. Heb je alle andere tripmiddelen al gehad ofzo? Ik zou dit echt voor het laast bewaren en hopen dat je er nooit toe komt haha!</DIV>
   
 5. Xcrement

  Xcrement Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  10
  Joined:
  Mar 31, 2005
  Ik had eens gehoord dat dat Mexicaanse padden waren waarvan je hallucineerd? Weet er iemand de echte naam van deze padden, als je dan eens in een dierenwinkel passeert kan je eens kijken:) . Maar zover ikgehoord heb scheiden ze dat gif af als verdediging, en duurt het heel lang vooraleer de hallucinerende stof terug volledig is aangemaakt door het lichaam van de pad.
   
 6. noky

  noky Silver Member

  Reputation Points:
  19
  Messages:
  147
  Joined:
  May 11, 2004
  from The Netherlands
  Dit kwam ik over deze padden soort tegen.
  Maar kan die site niet meer vinden waar ze te koop werden aangeboden.

  Gif van gestolen padden kan dodelijk zijn
  Leeuwarden – Uit dierenspeciaalzaak Repexotics aan de Zuidergrachtswal in Leeuwarden zijn drie giftige padden gestolen. Het slijm dat op de padden zit, kan een hallucinerende werking hebben. Een te hoge dosis van de stof kan de dood tot gevolg hebben. De politie, die de diefstal bekendmaakte, sluit niet uit dat de padden door junks zijn gestolen.
  Eigenaar Richard Mastenbroek van de drie weken geleden geopende zaak waarschuwt voor de bijwerkingen van de pad. ,,Als je teveel BUFOTOXINE binnenkrijgt, kun je verlamd raken en overlijden. Likken aan de pad zorgt voor een hallucinerende werking.”
  Volgens Mastenbroek scheiden de padden alleen grotere hoeveelheden gif af wanneer ze in bedreigende situaties komen. ,,Wanneer je ze pijn doet, produceren de gifklieren grotere hoeveelheden stof. De klieren zitten achter de ogen van de pad.”
  De BUFO MARINUS-REUZEPAD Bufo komt in de natuur alleen in Zuid-Amerika voor. Zijn natuurlijke vijanden weten hoe ze met de giftige klieren moeten omgaan. ,,Een roofvogel of een slang keert de pad op zijn rug en peuzelen hem vanuit de buikholte op”, aldus de eigenaar van de reptielenwinkel. De pad was in Australië uitgezet om torren te bestrijden. ,,Diersoorten zijn er uitgestorven, omdat ze niet wisten hoe ze met de pad moesten omgaan. Daar zijn hagedissen van drieënhalve meter dood aangetroffen met zo’n pad in de bek.”)

  Edited by: noky
   
 7. Rory_KE

  Rory_KE Newbie

  Reputation Points:
  12
  Messages:
  77
  Joined:
  Nov 19, 2004
 8. noky

  noky Silver Member

  Reputation Points:
  19
  Messages:
  147
  Joined:
  May 11, 2004
  from The Netherlands
  REUZENPAD GIFTIG
  A: Padden hebben een zwaar compact lichaam, meestal met gifkliertjes bedekt. De ledematen zijn kort en sterk. Ze hebben kaken zonder tanden.
  De meeste soorten zijn nachtactief. De Bufo marinus is de grootste van het geslacht met een lengte van 25 cm. en een gewicht van 2 kg. Ze hebben een gifklier achter het oog waar een zeer giftig Bufotoxine wordt uitgescheiden. Het gif werkt hartverlammend en kan dodelijk zijn. De mannetjes blijven meestal kleiner en slanker. De Reuzenpad doet, in tegenstelling tot vele soortgenoten, geen winterslaap.
  B: Het Bufo marinus vrouwtje legt tot 2 maal per jaar 10.000 à 20.000 eieren in eisnoeren. Ze geven de voorkeur aan stilstaand of traagstromend water.
  C: De Reuzenpad bewoont gematigde tot tropische bossen en velden van Zuid Texas tot Argentinië. De soort is echter op diverse plaatsen over de hele wereld uitgezet om de suikerrietkever te bestrijden. Ze vormen echter een bedreiging voor de inheemse fauna.
  D: Grote gewervelden, regenwormen, kleine knaagdieren, slakken en ook kleinere soortgenoten.

  Wat een smerig beest zeg en kan 2 kilo worden,ongelovelijk zeg.
   
 9. Amphetamientjes

  Amphetamientjes Newbie

  Reputation Points:
  218
  Messages:
  210
  Joined:
  Feb 1, 2005
  Ik heb nog nooit een pad gelikt!!!

  Edited by: Amphetamientjes
   
 10. noky

  noky Silver Member

  Reputation Points:
  19
  Messages:
  147
  Joined:
  May 11, 2004
  from The Netherlands
  Deze pad schijnt 5-hydroxy-DMT,bufotenine en 5-MeO-DMT
  te bevatten.Maar zou me er toch niet aan wagen.
   
 11. Silonco

  Silonco Mercury Member

  Reputation Points:
  73
  Messages:
  124
  Joined:
  Feb 1, 2005
  from belgium
  yo ik heb dit weekend iets gehoord van een vriend van swim, hij zei dat hij iemand kent die padden verkoopt aan &lt;kniperdeknip&gt;, als je dan aan deze padden iets doet ofzo kan je dit in een join doen ofzo en kan je hevig trippen, weet er iemand hier iets meer van want van dit heb ik nog nooit gehoord[​IMG] Edited by: ctraltdel
   
 12. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  12,978
  Messages:
  28,119
  Joined:
  Jan 14, 2003
  116 y/o from The Netherlands
  De padden zijn waarschijnlijk Bufo Alvarius en bevatten de stof bufotenine, een behoorlijk giftig(cardiotoxisch) tripmiddel en 5-MEO-DMT. Beidden tryptamines. Verder nog andere stoffen:


  5-methoxytryptophol
  5-methoxyindoleacetic acid
  5-hydroxytryptophol
  5-hydroxyindoleacetic acid
  N-methyl-5-methoxytryptamine
  N-methyl-5-hydroxytryptamine
  bufoviridine; N,N-dimethyl-5-hydroxytrytamine-O-sulfate
  5-hydroxytryptamine; 5-HT; serotonin; enteramine; thrombocytin; thrombotonin
  N-methyl-serotonin
  tryptophan
  bufotalindin; hellebrigenin; (a bufogenin - cardioactive sterol)


  Andere Bufo soorten bevatten voornamelijk Bufotenine, maar vrijwel geen andere stoffen. Dus enkel gif. Die soorten moet je dus niet hebben.


  Padden melken doe je zo


  Mocht iemand zin hebben om dit te vertalen, dan graag.


  Je moet de padden niet likken, maar de stof roken.


  [​IMG]
   
  Last edited: Jul 28, 2009
 13. noky

  noky Silver Member

  Reputation Points:
  19
  Messages:
  147
  Joined:
  May 11, 2004
  from The Netherlands
  Hoop dat mensen hier een beetje wijzer van worden ik heb niet de beste vertaler.Hoop niet dat mensen zich irriteren
  want dit had ieder kunnen doen maar het komt uit een goed hart.

  Deel Twee Een "bepaalde mens had het goede fortuin om een gans te bezitten die een gouden ei elke dag legde. Maar ontevreden met een zo langzaam inkomen, en het denken om de gehele schat te grijpen meteen, doodde hij de gans; en snijdend open haar, vond haar -- enkel wat een andere gans zou zijn. De "Gans met de Gouden Eieren, door Aesop Het helft-a-gram aan een gram of meer van vers vergift kan uit een groot volwassen specimen van alvarius van B. worden bijeengezocht. De helft van dit gewicht is water en verdampt op het drogen. Maar zoals moet aangezien vijftien per cent van het droge gewicht het overheersende alkaloïde, 5-meo-DMT zijn. Met andere woorden, kan één grote pad die één gram vers vergift opbrengt zo veel zoals vijfenzeventig psychoactieve milligrammen van machtige hallucinogen, bij de mens bij dosissen drie tot vijf milligrammen evenaren. Het verse vergift kan gemakkelijk zonder kwaad aan de pad worden verzameld. Gebruik een vlak glasplaat of een andere vlotte niet-poreuze oppervlakte minstens twaalf duim vierkants. Houd de pad voor de plaat, die in een verticale positie wordt bevestigd. Op deze wijze, kan het vergift op de glasplaat worden verzameld, vrij van vuil en vloeibaar vrijgegeven wanneer de pad wordt behandeld. Wanneer u bereid bent te beginnen, houd stevig de pad met één hand en, met duim en wijsvinger van uw andere hand, druk dichtbij de basis van de klier tot het vergift squirts uit de poriën en op de glasplaat. Gebruik deze methode om het vergift van elk van de korrelige klieren van de pad systematisch te verzamelen: die op de voorarm, die op het scheenbeen en het dijbeen van het achterste been en, natuurlijk, parotoids op de hals. Elke klier kan een tweede keer voor een extra opbrengst van vergift worden gedrukt als u de pad een één uurrustperiode toestaat. Na dit, zijn de klieren leeg en vereisen vier tot zes weken voor regeneratie. Het vergift is kleverig en melkachtig-wit in kleur wanneer eerst gedrukt van de klieren. Het begint drogend binnen minuten en verwerft de kleur en de textuur van rubbercement. Schaaf het vergift van de glasplaat, droog het grondig, en sla het in een luchtdichte container op tot u bereid bent om het te roken. Het vergift van alvarius van B. is uiterst hallucinogen wanneer gelaten verdampen door hitte en genomen in de longen in de vorm van rook. Een adequate dosis voor een normale volwassene van gemiddelde grootte is een stuk van droog vergift over de grootte van een document gelijkehoofd. Scheer het in dunne plakken met een scheermesblad en zet de stukken in schoon één-toke- pijp die met het messingsscherm wordt gepast. Wijs strikt deze pijp voor rokend padvergift aan, aangezien de accumulatie van residu in de kom en condensatie van dampen binnen de stam een onbedoelde hoogte met andere rokende materialen kan opbrengen. Pas een geschikte vlam toe en rook de inhoud van de kom in één volledige inhalatie. Probeer om de rook in uw longen zo lang mogelijk te houden aangezien de doeltreffendheid grotendeels zal afhangen van de volledige dosis die in één adem wordt geabsorbeerd. Binnen dertig seconden, zal er een begin van bijna overweldigende psychedelic gevolgen zijn. U zult volledig in een complexe chemische gebeurtenis geabsorbeerd worden die door een overbelasting van gedachten en waarneming, korte instorting van EGO, en verlies van het plaats-tijdcontinuum wordt gekenmerkt. Ontspan regelmatig, adem, en stroom met de ervaring. Na twee tot drie minuten, verdwijnt de aanvankelijke intensiteit aan prettig LSD-ALS sensatie langzaam waarin de visuele illusies, hallucinations, en de op waarneming gebaseerde vervormingen gemeenschappelijk zijn. U kunt een vervorming in uw waargenomen lichaamsbeeld ontdekken of de wereld opmerken krimpend of uitbreidend. U kunt opmerken dat de kleuren helderder en mooier schijnen dan gebruikelijk. En, het waarschijnlijkst, zult u een euforische stemming ervaren die met uitbarstingen van unmotivated gelach wordt gestrooid. Deze ineffable episode is van uiterst korte duur. De hallucinogenic gevolgen verdrijven snel en de volledige psychedelic cyclus wordt voltooid binnen vijftien minuten. Er zijn geen kater of schadelijk effect. In tegendeel, verschijnt een prettige psychedelic nagloeiing vrij regelmatig en kan verscheidene uren aan verscheidene dagen duren na het roken van het vergift van alvarius van B., de Psychedelic Pad van de Woestijn Sonoran. Belangrijke Overwegingen Elke psychedelic ervaring is voornamelijk een functie van vastgesteld en het plaatsen, van voorbereiding en milieu. Beter voorbereidingen getroffen u is, zal beter de ervaring voor u zijn. Overweeg de volgende instructies: * Rook vrij vroeg het vergift in de dag op een lege maar het verhongeren niet maag. * Drink geen alcohol of neem geen drugs of medicijn voorafgaand aan het roken van het vergift. * Verstrek het comfortabele plaatsen die van onvoorzien afleiding en binnendringen zo vrij mogelijk is. Zorg ervoor u niet minstens dertig minuten zult gestoord worden. * Ben comfortabel gezet of naar voren gebogen voorafgaand aan het inhaleren van de dampen. * Geniet van uw reis! Het geadviseerde Lezen Het Handboek voor de Ernstige Collector van de Pad, door Albert Most Everything u kon misschien willen weten over de "psychedelic pad" in deze geïllustreerde gids aan alvarius van B. behandeld is. Beginnend met de het koppelen vraag en het opzetten greep, detailleert de auteur de metamorfose van alvarius van B. door ei en tadpole stadia tot de rijpe volwassene. Een speciale sectie over veroorzaakte ovulatie en tadpole het cultiveren beschrijft hoe de ernstige padcollector, op elk ogenblik, het kuit schieten in huisdierenpadden kan veroorzaken en inseminatie van de 8000 eieren verzekeren die door het volwassen wijfje worden gelegd. Harmala van Peganum: Het Hallucinogenic Kruid van het Amerikaanse Zuidwesten, door Albert Most het psychoactieve alkaloïde huidig in harmala van P. heeft dergelijke buitengewone gevolgen dat zij de naam "telepathines." hebben verdiend De auteur stelt een geïllustreerde gids aan de geschiedenis, de plantkunde, de chemie, de cultuur, de voorbereiding, het gebruik, en de gevolgen van deze ongebruikelijkste hallucinogenic installatie voor. De eros en Pineal, door de This ongebruikelijke doe-het-zelf- gids van Albert Most detailleren de manipulatie van normale biogene aminen in de menselijke hersenen. De auteur stelt een veilige en efficiënte procedure om de concentratie van pineal serotonine te verhogen, zijn normale enzymatische inactivering te blokkeren, en pineal katabolisme naar de productie van endogene hallucinogens voor te verplaatsen. Volledig geïllustreerd en hoogst geadviseerd. NOTA'S: De auteur zegt dat 500mg van droge vergifttijden 15% 75mg van 5-meO-dmt per pad evenaart. Nochtans, is de gemiddelde opbrengst van droog vergift per pad, ongeacht zijn grootte, over het algemeen 250mg wanneer alle klieren tweemaal worden gemolken. Bovendien, is het een goede mogelijkheid die zo veel zoals 25% van het vergift 5-meO-dmt zal bevatten die aan 62.5mg van 5-meO-dmt per gemiddelde pad zou vergelijken. Gelieve te nemen extra nota, echter, die de hoeveelheid 5-meO-dmt in elke pad variëert vrij aanzienlijk en kon misschien zijn minder dan 25% of zelfs 15%, Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk padden te melken en het vergift zo grondig te combineren en te mengen aangezien mogelijk om de dosis te standaardiseren. Dit wordt het gemakkelijkst gedaan door al vergift in de zelfde vlek op een glasplaat te verzamelen, en dan het allen samen met een scheermesblad aan het eind van de nacht omhoog te hakken alvorens het vergift bijna helemaal droog is. Zodra het vergift grondig droog heeft, zou u het in een eenvormige consistentie door het vergift in een fijn poeder te verpletteren gebruikend een mortier en een stamper, of één of ander gelijkaardig apparaat verder moeten mengen. Sla het vergift op dat in een container wordt bevroren die licht, zoals een filmbus voor opslag op lange termijn blokkeert. De condensatie komt gewoonlijk voor wanneer u de container uit de diepvriezer neemt, zodat verlaat het verzegeld tot het opwarmt. Jammer genoeg, is iedereen het ermee eens dat het Handboek voor de Ernstige Collector van de Pad nooit werd gepubliceerd, ondanks heeft vermeld in een paar plaatsen beschikbaar. Nochtans, kan de informatie het zou bevat hebben hier worden gevonden. Voor die geinteresseerd in de inductie van het fokkenactiviteit door experimentele middelen en in de laboratoriumomstandigheden, buiten het normale het fokkenseizoen, te zien gelieve hier de informatie.
   
 14. Silonco

  Silonco Mercury Member

  Reputation Points:
  73
  Messages:
  124
  Joined:
  Feb 1, 2005
  from belgium
  ik breng jullie deze zomer wel een pad mee als ik vanuit mexico terug kom voor een vriendenprijsje[​IMG]
   
 15. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,104
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  lijkt me toch leuk om het eens te proberen[​IMG]
   
 16. big-lester

  big-lester Gold Member

  Reputation Points:
  274
  Messages:
  327
  Joined:
  Apr 26, 2005
  from The Netherlands
  bah, regel wel liever 5-meo-DMT. je gaat tog geen pad likken
   
 17. Boyv

  Boyv Silver Member

  Reputation Points:
  18
  Messages:
  97
  Joined:
  Aug 22, 2005
  Je moet toch echt wel aan de afgrond zitten als je aan een pad gaat likken om te trippen.
   
 18. venom

  venom Newbie

  Reputation Points:
  33
  Messages:
  85
  Joined:
  Aug 22, 2004
  je moet ze niet likken, je moet het gif verzamelen en laten opdrogen. Dan oproken ofzo [​IMG]
   
 19. xawego

  xawego Gold Member

  Reputation Points:
  106
  Messages:
  553
  Joined:
  Sep 4, 2004
  Dat je koeien kunt melken is bekend....maar hoe melk je in godshemelsnaam een pad [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  SWIM heeft een pad en die likt er wel aan (effe likje d'r aan whahaha). Hij vertelde dat zo'n beestje niet echt duur is en dat je die goed moet onderhouden. Je kunt er eens in de zoveel weken hallucinerende gif afhalen, om de 6 weken ofzo staat me geloof ik bij.

  En toch he...verstand op NUL zetten [​IMG] Zou het ook best graag eens willen proberen.
   
 20. venom

  venom Newbie

  Reputation Points:
  33
  Messages:
  85
  Joined:
  Aug 22, 2004
  hehe, melken moet je niet letterlijk nemen, je moet gewoon zachtjes op de gifklieren knijpen zodat dit gif afscheidt.
  Btw, dit gif is een combinatie van 5meoDMT, n,nDMT en 5hoDMT(bufotenine). Dit laatste geeft een erg onaangenaam gevoel. Deze tryptamins zijn oraal niet actief dacht ik, dus moet je het wel roken!

  Groeten,