Papaver thee ervaringen

Discussion in 'Opiaten' started by Psych0naut, Feb 21, 2007.

 1. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Plaats hier je ervaringen met papaver thee. Vermeld ook de ingenomen hoeveeelheid, eventueel de bereiding, duur van de ervaring en de effecten. Hoe voelt het om papaver thee nemen? Welke nawerkingen zijn er te verwachten?
   
  Last edited: May 20, 2007
 2. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  SWIM heeft al meerdere keren als alternatief voor sterke opiaten papaver thee gedaan. my ervarigen zijn altijd plezierig geweest, en hij heeft nooit nare bijwerkingen zo als misselijk en overgeven ervan gehad. Hier is een van my ervaringen met papaver thee, maar eerst hoe hij het bereid had.

  apic1.picturetrail.com_VOL1116_5019009_15294508_231534315.gif
  De papaverbollen die SWIM gebruikte met een AA batterij ernaast ter vergelijking.

  apic1.picturetrail.com_VOL1116_5019009_15294508_231534359.gif
  De papaver bollen versnipperd tot kleine stukjes. Des te beter You de papaver bollen versnipperd, des te groter zal het oppervlakte van de snippers zijn en zullen meer alkaloïden geëxtraheerd worden.

  apic1.picturetrail.com_VOL1116_5019009_15294508_231534334.gif
  Geconcentreerd citroensap om de alkaloïden in de citraat zouten te veranderen en om de smerige smaak te verbergen, wat thee kruiden met kaneelsmaak om de smaak mee te verbergen en een franse koffiepers, in dit geval gebruikt om thee mee te zetten.

  apic1.picturetrail.com_VOL1116_5019009_15294508_231534378.gif
  SWIM voegde 3 keer heet water toe aan de koffie pers om alle alkaloïden te extraheren en deed alle thee in 2 koppen.

  Hier is het trip report van wat volgde na consumptie. Een waarschuwing van te voren:de potentie van papaver bollen kan erg verschillen afhankelijk van het soort en you's tolerantie moet ook rekening mee gehouden worden. SWIM drinkt ook wat wijn tijdens zijn ervaring maar het mengen van alcohol en opiaten kan erg gevaarlijk zijn en mag alleen gedaan worden door degene die ervaren zijn met beide en die wat tolerantie hebben.

  T 22:06 2 koppen papaver thee ingenomen. Niet erg vies, de citroensap, honing en thee kruiden verbergden de smaak vrij goed.

  T 22:16 SWIM begint een raar gevoel te voelen. Zijn hoofd begint ook raar te voelen maar het voelt niet onprettig.

  T 22:26 SWIM voelt een eerste hint van een warme gevoel door zijn lichaam, en hij voelt wat druk op zijn hoofd wat overigens niet onprettig voelt.

  T 22:36 SWIM begint zich verdoofd te voelen en de druk in zijn hoofd is toegenomen, maar het is nog steeds geen onprettig gevoel. Het typische warme opiaten gevoel is nog niet toegenomen.

  T 22:51 SWIM heeft een heerlijk glas rode wijn ingeschonken. Hij is vrolijk vanwege de Coldplay waar hij naar luistert op het moment, een artiest waar hij heel erg van geniet om naar te luisteren als hij aan de opiaten is. SWIM voelt zich niet echt euforisch, gewoon gellukig. Zowel het warme gevoel als de druk in my hoofd zijn afgenomen. Hij voelt zich overigens wel meer verdoofd.

  T 23:06 Begonnen aan het tweede glas wijn. SWIM heeft geen verschil in effecten gemerkt behalve dat hij zich meer verdoofd voelt.

  T 23:38 SWIM heeft net wat hash gerookt wat de opiaten verdoving erg heeft versterkd. Helaas voelt SWIM zich nog steeds niet euforisch, alleen gellukig en tevreden, maar niks van de sterke opiaten euforie. SWIM voelt ook niks van het warme opiaten dekentje. SWIM voelt zich wel erg verdoofd op een comfortabele manier, de hash en wijn hebben dit waarschijnlijk versterkt. SWIM gaat nog een glas wijn pakken, zijn derde.

  T 00:05 SWIM heeft aardig wat hash gerookt in de afgelope 20 minuten. Hij is nou erg verdoofd maar voelt nog steeds weinig van het warme opiaten gevoel of sterke euforie. Hij gaat wat te eten pakken omdat hij een vreetkick heeft. SWIM heeft altijd een vreetkick als hij aan de opiaten is, en de hash versterkt dit.

  T 00:30 SWIM heeft jeuk, maar krabben voelt erg lekker aan op het moment, en het is niet vervelend. SWIM voelt zich nog meer verdoofd dan hiervoor, maar nog steeds niet zo euforisch als verwacht. Hij weet zeker dat de euforie niet meer zal toenemen, alleen maar afnemen. Hij voelt slechts een klein beetje opiaten warmte, maar dit gevoel is zwakker dan verwacht.

  T 00:50 SWIM heeft geen jeuk meer maar hij voelt zich wel nog meer verdoofd dan 20 minuten geleden. Hij gaat zijn tanden poetsen over 10 minuten, en zijn bed in duiken hopend dat hij luciede dromen krijgt. SWIM voelt nog steeds geen euforie en slechts een klein beetje opiaten warmte. Hij voelt zich erg gellukig en tevreden op het moment. Volgende keer gaat hij meer papaver bollen nemen.

  T 01:15 SWIM heeft een opgeblazen gevoel in zijn buik wat pijn doet, waarschijnlijk door al het voedsel en de 3 glazen wijn in zijn maag. Hij is behoorlijk slaperig geworden en gaat stoppen met dit trip report en naar bed.

  T 01:31 I am net klaar met zijn trip report schrijven, hij gaat eindelijk zijn tanden poetsen en naar bed. Hij verheugt zich er op om in zijn warme bed weg te drijven, hopelijk in een nod.
   
 3. Pino

  Pino Gold Member

  Reputation Points:
  1,574
  Messages:
  475
  Joined:
  May 20, 2007
  35 y/o from The Netherlands
  SWIM heeft na een wandelingetje door de buurt, zowaar wat papaver somniferum gevonden. SWIM heeft drie bollen gepakt (de aangeraden hoeveelheid voor een eerste proefje). SWIM heeft ze in de mixer gestopt en een uurtje of wat, laten trekken op zijn electrisch plaatje. Beetje suiker en nu drinkt SWIM het op.

  T is in minuten.

  T + 0: SWIM drinkt de helft van de thee.
  T + 10: SWIM swim voelt wat. Placebo, stress, anticipatie?
  T + 30: Het gevoel is nu meer op de voorgrond. SWIM drinkt de rest van de thee.
  T + 45: SWIM begint zich erg ontspannen te voelen, maar ook een beetje bang. Heeft SWIM teveel genomen?
  T + 60: SWIM's angst vervaagt. Hij heeft moeite met goed lopen. SWIM vindt het fijn om zich uit te rekken. SWIM herinnert zich, dat hij alles nog een keer op zijn plaatje heeft gezet. Vergeten! SWIM loopt naar het plaatje, en neemt het zijn bekerglas mee. SWIM draait het plaatje uit.
  T + 90: SWIM heeft het plaatje niet uitgedraaid maar op zijn max. Hij hoorde tikken. SWIM besluit om verslagje te tikken. SWIM heeft warm gevoel in zijn lichaam. SWIM moet glimlachen. Hij voelt zich goed en ontspannen. SWIM gaat straks boek lezen. SWIM tikt over een half uurtje weer wat. SWIM voelt zich best wel goed, hij gaat vaker in de buurt wandelen.
  T+ 91: SWIM heeft iets raars met de tijden gedaan. Die kloppen niet.
  T+ 108: SWIM opent een fles rode wijn. SWIM neemt een glas.
  T + 129: I am wat onrustig. Heeft hij te weinig genomen? SWIM heeft ook het gevoel dat hij steeds wat vergeten is. Het was vandaag misschien geen goede dag om dit te nemen. SWIM weet niet waarom, het was een uitzonderlijke goede dag. Prettig. Een afsluiting als deze had SWIM moeten verwelkomen. Toch heeft SWIM bijna een half uur stil gezeten zonder veel te merken van het tijdsverloop. Kijken naar de vogels. SWIM zet i.p.v Prodigy Depeche mode op, om te kijken hoe dat gaat. SWIM begint de wijn te voelen. Het effect lijkt nog te groeien.
  T + 146: SWIM neemt wat snuiftabak. Dit geeft een plezierig gevoel in zijn spieren. Ook wordt SWIM wat minder duf. SWIM vindt het jammer, dat hij zijn gewone klaproos extract op heeft gemaakt. Hij is geintresseerd in de interactie. I am verbaast over het tijdsverloop. Tijd verloopt altijd langzaam voor SWIM. Nu best snel. Depeche Mode is een succes.
  T + 186: SWIM voelt zich superverdoofd nu. Hij heeft het net gepresteerd om zeker een uur naar een streep te staren. Wel fijn. Het koste SWIM nogal wat moeite om op te staan uit zijn stoel. SWIM gaat charmed kijken, iets zonder moeite. Dit is stukke beter dan tramadol of kratom of gewone morphine. Gek dat laatste, opium's effect is toch voornamelijk toe te schrijven aan morphine? Jeuk en moeite met het report. SWIM heeft ook iets met de eerste tijden gedaan. Iets raars.
  T + 231: SWIM voelt dat het effect minder begint te worden. SWIM gaat snel slapen zo. Hij begint echt moe te worden. SWIM gaat tandenpoetsen en dan de computer met rust laten.
   
  Last edited: Jul 9, 2007
 4. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Erg goed ervaring verslag, bedankt voor het posten! Goed muziekkeuze overigens, Enjoy the silence, maar vooral Precious zijn echt geweldige nummers van Depeche mode, al helemaal als je aan de opiaten bent, SWIM luistert er dan nog liever naar.
   
 5. Pino

  Pino Gold Member

  Reputation Points:
  1,574
  Messages:
  475
  Joined:
  May 20, 2007
  35 y/o from The Netherlands
  Alleen de eerste tijden kloppen niet helemaal tot de 90 minuten. Maar wel ongeveer denkt SWIM. :) Prodigy was het duidelijk niet, te neurotisch. Precious , Blasphemous Rumours, Rush en One Caress heeft hij bijna kapot gedraaid. SWIM heeft Enjoy the Silence niet gedraaid, hoewel die wel toepasselijk was; zonde. Depeche mode kan SWIM bijna altijd waarderen. Soms is het wat te donker voor SWIM's smaak, hoewel SWIM dat meestal een pro vindt, omdat melancholie een sterk en diep gevoel is. Zeker One Caress vanwege zijn tekst. Het had hoe dan ook een synergetisch effect.

  SWIM wilde nog wat zeggen over de na-effecten. Die vielen erg mee, wat wilde dromen en een goede nachtrust. Beetje duffig in het begin van de ochtend, maar een goede kop koffie hielp goed.

  SWIM vond het een verfijnde high, anders dan bijvoorbeeld cocaine. Eerder als goede hash in wat warme melk met boter. De smaak vond SWIM meevallen, beetje gronderig.

  SWIM denkt ook dat het belangerijk is, dat je de ervaring wat voorbereidt. I had bijvoorbeeld kunnen nadenken over zijn muziek keuze dat had de ervaring nog wat kunnen verbeteren. SWIM vond het desalnietemin erg plezierig. SWIM ziet ook het verslavend potentiaal erin :)

  Dit is SWIM's tweede ervaring met papaver thee.
   
 6. kalininin

  kalininin Silver Member

  Reputation Points:
  3
  Messages:
  202
  Joined:
  Oct 28, 2007
  from belgium
  zijn de papaverbollen die swiys gebruikten rijp of onrijp ?
  dus gevuld met zaad [rijp] of ongevuld ?
   
 7. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  De gedroogde papavers die I had gekocht en gebruikt in de bovenstaande ervaring waren rijp, en bevatte aardig wat zaad.
   
 8. kalininin

  kalininin Silver Member

  Reputation Points:
  3
  Messages:
  202
  Joined:
  Oct 28, 2007
  from belgium
  thxx psychonaut.
  enig idee of het ergens op slaat om onrijpe bollen te koken [versnipperd]?
  swim stelt zich voor dat ie op 15 min fietsen zn geheime akkertje heeft.
  dan moet ie daar elke dag [s ochtends] naar toe om in de bollen te snijden
  en s avonds weer om de latex te oogsten. en dat 3 weken lang ofzo.
  [klopt dit scenario een beetje ?]. hij is bang dat ie moe wordt.
  wat ie ook zou kunnen doen denkt ie, is 3 zakjes paopaver somniferumzaad
  ergens neerkwakken, een maand later gaan kijken en alle bollen die er zijn
  plukken en meenemen naar zn huisje. daar de boel versnipperen, 2 uur koken,
  af laten koelen en drinken [en high worden].
  wat vindt You hiervan [het luie scenario]?
   
 9. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  De latex die men verkrijgt door de bollen in te snijden levert rauwe opium op, wat weer heel makkelijk gezuiverd kan worden om "gekookte" opium op te leveren. Gekookte opium is heerlijk om te roken, en een fantastische high, de echte opiumhigh. You kan ook het luie scenario volgen, wat ook perfect werkt om opiumthee mee te maken, maar het levert uiteindelijke wel minder op(de bollen kunnen meerdere keren geoogst worden door ze in te snijden, waarna ze iedere keer weer opnieuw een kleinere hoeveelheid opium aanmaken), en You sluit de mogelijkheid uit om zuivere opium te verkrijgen, wat gerookt kan worden.

  Als You echt lui is en weinig op hoge kwaliteit rookbare opium, dan kan You het beste boor de luie methode gaan. Als You een beetje moeite over heeft voor meer totale opbrengst en ook de mogelijkheid wilt om wat hoge kwaliteit opium te produceren, dan moet You daarvoor gaan. Overigens kan You zeker wel een aantal tot heel wat dosissen aan opiumthee zetten van een kleine veldje aan gedroogde papaverbollen, afhankelijk van hoeveel You er oogst.
   
 10. kalininin

  kalininin Silver Member

  Reputation Points:
  3
  Messages:
  202
  Joined:
  Oct 28, 2007
  from belgium
  thxx psychonaut voor dit duidelijke antwoord; swim kan gaan voor Kwaliteit [ruwe opi] of voor veel lagere kwaliteit [thee]. t idee dat 1 onrijpe bol meerdere keren kan worden 'beoogst' spreekt swim aan. kan swim ook op dag 1 insnijden en dan op dag 3 oogsten,op dag 6, 9 12 enz ? en hoe lang kan swimswim dit eigenlijk blijven doen? tot in de herfst klinkt um wat te mooi in zn oren ....
   
 11. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Graag gedaan. Als het You alleen maar gaat om de opium oraal in te nemen(bijvoorbeeld in de vorm van thee), dan maakt het uiteraard niet uit welke van de twee wegen You kiest, behalve dat You een redelijk hogere opbrengst zal krijgen als You de papavers "melkt"(de bollen inkerft en het sap laat drogen en oogst, wat rauwe opium is). Kwaliteit merkt You geen verschil in als You het oraal neemt, maar wel als You rookbare opium wilt, dan zal You de bollen moet melken.

  Als You ze melkt dan is het meest ideale manier ze 's ochtends bij zonsopgang in te kerven, en 's avonds de rauwe opium van de bollen af te schrapen. Als You een paar dagen later pas de gemelkte papavers oogst is het mogelijk dat de opium wat achteruit is gegaan wat betreft de kwaliteit, door de mogelijke volle zon waar het aan blootgesteld is, en andere natuurlijke omstandigheden zoals regen(al is de kans daarop klein in de zomer, maar de kans is er zeker), etc. You kan ze enkele keren oogsten over een periode van zo'n 1 a 2 weken, met telkens een paar dagen tussen iedere oogst om de bollen weer opiumsap op te laten bouwen voor ze overnieuw ingekerfd worden. Omdat de papavers in Nederland helaas een stuk minder opium produceren dan in Turkije, de gouden driehoek en de gouden crescent, is het mogelijk na 2 keer melken al niet zinvol meer om de papavers nogmaals te oogsten, maar dat licht geheel aan de omstandigheden, het kan ook zo zijn dat zelfs bij de 4e keer melken You nog een goede opbrengst heeft.
   
 12. kalininin

  kalininin Silver Member

  Reputation Points:
  3
  Messages:
  202
  Joined:
  Oct 28, 2007
  from belgium
  interessant, dus er zit een min of meer constante hoeveelheid opiaat in de bol. swim dacht eerst dat als je de melk een keer had geoogst, dat er dan bij de volgende keer snijden nieuwe opium werd gemaakt en afgescheden....
  dus als een swimaap alleen opium-thee wil, dan kan hij een bol oogsten als die er het beste uitziet [?] of in elk geval voordat ie gaat vergaan.
  maar wanneer is dan het beste moment [van plukken]: gewoon als de groene bol flink groot is, of wachten tot ie echt rijp is [of overrijp]?
   
 13. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  De papaver produceert geen constante hoeveelheid opium na iedere keer dat hij ingekerfd wordt, het zal iedere keer wat afnemen, tot er niks meer aangemaakt wordt. Alleen de opium die de plant aanmaakt, zal wel van dezelfde consistentie kwa alkaloiden zijn, de verhoudingen tussen morfine, codeine, thebaine en noscapine etc. zullen hetzelfde blijven bij alle opium die geoogst wordt, ook na meerdere keren melken.

  Het beste moment om papavers te oogsten, zij het met papaver en al, of door ze in te kerven en zo opium te vergaren, het moment waarbij de kroon van een papaverbol(de stekeltjes die als een kroontje om de bovenkant van de bol liggen) verticaal omhoog staat, dan bevat hij het meeste aan actieve stoffen.
   
 14. padje

  padje Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  2
  Joined:
  Jul 1, 2008
  42 y/o
  Dit is my eerste post. SWIM heeft al een tijdje intresse in opiaten en vandaag neemt SWIM papaver thee. Wij hebben zelf een grote tuin waar iSWIM zelf papavers heeft gezaaid en ze zijn mooi gelukt. SWIM heeft ook nog een paar bossen gedroogde papaver somniferum gekocht zo groot als ping pong ballen deze kwamen van de papaver somniferum giganteum. Voor de bereiding heb ik drie grote pods genomen en nog vijf wat kleinere. Deze goed klein gemaakt en met zaad en al in een pannetje op een laag vuurtje gezet en met wat citroen sap zachtjes laten trekken. Na anderhalf uur trekken heeft SWIM de thee door een filter gedaan en in een kop gedaan. De pulp en de rest van de thee weer terug gedaan in het pannetje om nog een keer te laten trekken. Het volgende is my ervaring en door SWIM geschreven, en heb ik voor hem gepost;

  11 00 eerste kop papaver thee gedronken vond de smaak niet erg lekker maar met honing is het wel redelijk te doen.
  11 15 kon merken dat mijn hoofd wat anders aan voelde maar kon niet goed aangeven wat het gevoel precies is.
  11 30 gevoel werd wat heftigger meer verdoofd en een lekeer warm ontspannend gevoel zet muziekje op van madrugada klinkt erg goed.
  11 40 heb de rest van het pannetje door een filter gehaald en ook in een kop gedaan.
  11 45 de effecten werden niet erger en dronk dus mijn tweede kop thee.
  12 00 kon nu merken dat het verdoofde gevoel flink is toegenomen maar het warme gevoel niet, voelde mij wel er prettig en blij.
  12 30 mijn oogleden beginnen zwaar te worden dus vandaar dat ik een verslagje schrijf.
  13 00 ben nog steeds erg verdoofd en mijn oogleden voelen erg zwaar maar het voelt heerlijk.
  Heb alleen geen overdreven warme gloed in mijn lijf wat ik wel heb met morfine.
  Typen is moeilijk kan niet alle woorden vinden en moet goed na denken hoe je de woorden schrijft moet er om lachen.
  Zet nu de nieuwe cd van cold play op.
  13 15 blijf erg verdoofd en lekker moe kijk in de spiegel pupillen zijn wel verkleind.
  13 20 begin een beetje te knikke bollen met mijn hoofd ga maar een beetje mijn huis op ruimen wil niet in slaap vallen.
  Muziek klinkt erg lekker en het huisje op ruimen gaat niet snel, verdoofde gevoel neemt iets af maar nog steeds goed te merken.
  Voel mij ook nog steeds lekker ontspannen en mijn gezicht voelt lekker warm aan geniet van het leven.
  13 50 gevoel word wel minder nog steeds verdoofd en heel lekker in mijn vel maar geen nieuwe ervaringen meer.
  14 10 voel mij nog steeds iets verdoofd maar knuuse gevoel is weg nog wel erg lekker ontspannen
  Alleen heel klein beetje misselijk maar verder vind ik het een goede ervaring.
  Het is nu de derde keer dat ik papaver thee gebruikt heb en blijf het lekker vinden.
  Ik krijg niet echt een gloed door mijn lijf maar wel warm en knus en zeer verdoofd wat aardig lang kan aanhouden.
  als het uit gewerkt is voel ik mij nog steeds lekker en ontspannen.
  Mischien de dosis iets verhogen om de opiaten gloed goed te kunnen voelen.
   
  Last edited by a moderator: Sep 3, 2008
 15. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Padje, heel erg bedankt voor het posten van you's ervaring, maar papaver thee is wat de wet betreft in een nogal grijs gebied. Vandaar gelieve naar SWIM te verwijzen bij het beschrijven van ervaringen, en zelf-incriminatie te voorkomen. Overigens voor de rest erg bedankt!