POLITIE SCHRIKT VAN DRUGSGEBRUIK IN UITGA

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by Alfa, Feb 22, 2005.

 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  POLITIE SCHRIKT VAN DRUGSGEBRUIK IN UITGAANSBUURTEN


  LIER - De Lierse politie heeft de strijd aangebonden met drugs. Het voorbije weekeinde voerde ze controles uit aan de drie dancings. De resultaten zijn bekend. De actie bleef niet zonder succes.


  Tussen half drie en tien uur werden zaterdag, zondag en maandag controles uitgevoerd aan La Rocca, Illussion en Zazou. Opmerkelijk veel dancingbezoekers die er wegreden waren duidelijk onder invloed van drugs.


  Van de twaalf gecontroleerden aan Illusion hadden er drie behalve drugs ook te veel alcohol in het bloed. Ze probeerden nog te ontkomen aan de controles maar dat lukte hen niet. Twee dienden hun rijbewijs meteen in te leveren.


  Een persoon reed met een wagen waarvan de inschrijving niet klopte. Zes andere dancingbezoekers kregen een pv omdat ze onder invloed van alcohol waren. Zondagochtend speelde zich een identiek scenario af in de omgeving van Zazou en Illusion, waar weer vijf bestuurders betrapt werden op drugsgebruik. Vier chauffeurs dienden daar hun rijbewijs in te leveren en vier kregen een bekeuring voor andere inbreuken. Bij de laatste tussenkomst maandagmorgen aan La Rocca liepen weer eens vier drugsgebruikers tegen de lamp en gingen er drie op het boekje omdat ze te veel gedronken hadden. Vier anderen moesten hun rijbewijs een tijd inleveren. ,,Dit resultaat is schrikwekkend en tegelijk alarmerend'', stelt Thiery Devisscher, communicatieofficier bij de Lierse politie. ,,Dat zet on ertoe aan de komende weken dergelijke acties voort te zetten. We willen daarbij extra uitkijken naar individuen die in de buurt van de dancings steeds zorgen voor overlast''.
   
 2. xawego

  xawego Gold Member

  Reputation Points:
  106
  Messages:
  553
  Joined:
  Sep 4, 2004
  Denk dat zij net zo erg zijn geschrokken als dat ik schrok toen ik hoorde hoeveel pliezies tijdens hun werk drugs gebruiken en dealen [​IMG]