Ritalin met GHB

Discussion in 'GHB' started by legalize!, Mar 3, 2006.

 1. legalize!

  legalize! Titanium Member

  Reputation Points:
  99
  Messages:
  118
  Joined:
  Apr 6, 2005
  from The Netherlands
  I am nogal iemand die graag experimenteerd en heeft begrepen dat Ritalin een opwekkende en/of euforische werking zou hebben(bij mensen die geen ADHD hebben). Nu vraagt swim zich af:

  Wat nou als men eerst een normale dosis GHB neemt en daarna Ritalin gebruikt?? Is dit gevaarlijk? SWIM wil dit experiment doen omdat hij denkt dat dit een aangename werking zou hebben in verband met de verdovende werking van GHB en de opwekkende werking van Ritalin.
  Hebben mensen hier mischien ervaring mee.. dan zou ik die graag horen!

  SWIM wil altijd zo veel mogelijk info verzamelen voordat hij ergens aan begint dus vandaar mijn vraag.. Safety First natuurlijk!
   
 2. mrPartypictures

  mrPartypictures Gold Member

  Reputation Points:
  87
  Messages:
  225
  Joined:
  Dec 3, 2005
  from The Netherlands
  Sowieso is de combinatie van GHB met een opwekkend middel zoals bijv speed/coke een topper omdat het een heel lekker gevoel geeft.

  Aangezien Ritalin bij niet ADHD'rs een speedy effect heeft denk ik dus dat het dus ook wel een goeie combo zal zijn, maar heb het zelf nog nooit geprobeerd...

  SWIM neemt trouwens altijd eerst een opwekkend middel en als die werkt pas de GHB.
   
 3. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,226
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Met een hoge dosis heeft methylfenidaat(de stof in Ritalin en Concerta) bij iedereen een stimulerend effect, ook ADHD'ers(SWIM heeft zelf een lichte vorm van ADHD)
  I am dol op GHB met een stimulerend middel, en vindt hij vind dit een goede vervanger voor XTC, aangezien er in verhouding minder tolerantie optreed en er minder lang gewacht hoeft te worden om een goed effect te krijgen, en er ook bij gedoseerd kan worden zonder een meer speedy effect te krijgen.
  Toch blijft XTC(met GHB) nog wel de meest euforische drug die er is en daar heeft SWIM wel wat geduld voor over.
  Het grote voordeel van XTC vind SWIM ook dat hij beter kan slapen na XTC, 4 uur na de eerste effecten al, terwijl bij speed SWIM pas na 8-9 uur kan slapen en alleen met benzo's.
  SWIM wilt er wel op wijzen dat CNS stimulanten en depressiva combineren een grotere belasting op het lichaam is, my eigen risico.
   
  Last edited: Jun 4, 2006
 4. eddy666

  eddy666 Newbie

  Reputation Points:
  1
  Messages:
  8
  Joined:
  Jun 28, 2006
  zou het eerder anders omdoen.. paar uurtje opgepept van de retalin.. dan lekker wat afkoelen met de ghb en uiteindelijk lekker naar bed..