Smokkelaars Komen Drugs Halen Bij Politie

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by Alfa, Feb 9, 2006.

 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,280
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  SMOKKELAARS KOMEN DRUGS HALEN BIJ POLITIE
  JABBEKE - De vermoedelijke smokkelaars van de acht kilo drugs, die tijdens het voorbije weekend werd ontdekt op een parking bij een Jabbeeks restaurant, zijn opgepakt. De nieuwsgierige restauranthouder ontdekte de cocaine toevallig toen hij de koffer opende van een auto die al dagenlang op zijn parking stond. Al die dagen was er nog niemand komen opdagen, maar dat gebeurde wel na de ontdekking.
  Enkele dagen geleden stapten drie Litouwers het restaurant binnen. De auto was intussen in beslag genomen door de politie en de twee mannen en een vrouw vroegen de uitbater waar hun voertuig was gebleven. De restauranthouder vertelde hen dat hun wagen bij de lokale politie in Jabbeke stond. Het trio ging daar dan maar hun auto ophalen, maar werden bij aankomst bij de kraag gegrepen. De drie Litouwers blijven intussen ontkennen en zeggen niets van de drugs af te weten.
  Een van de twee mannen is de echtgenoot van de eigenares van de wagen.
  Op naam van de tweede man werd in de auto een factuur teruggevonden. Het trio is aangehouden. De acht kilo cocaine, verpakt in kleinere pakketjes, heeft een straatwaarde van goed een miljoen euro. Volgens het Brugse parket was de grote vangst vermoedelijk bestemd voor de Nederlandse markt.

  Source: Het Volk (B)