Stargate - Resurrection

Discussion in 'Smartdrugs' started by Alfa, Oct 22, 2006.

 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,288
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Hier de informatie over Stargate - Resurrection volgens de verkoper/producent:

  Stargate - Resurrection.
  Stargate is een natuurlijke stimulant waarvan het effect het best omschreven kan worden als een natuurlijke ecstasy.

  Effecten van Stargate - Resurrection:
  Stargate geeft je een mix van heerlijke warme euforische gevoelens en een stevige dosis energie. Het tintelt op je hoofdhuid, je voelt de warme golven in je lichaam, en je kunt dansen als je nooit eerder gedaan hebt. Deze effecten lijken op die van XTC maar dan 100% natuurlijk!
  Stargate is een ideaal product wanneer je uitgaat, de hoeveelheid energie die vrijkomt is verbazingwekkend, maar ook is het goed te gebruiken voor een avond thuis vanwege de goede seksueel stimulerende werking.

  Gebruik van Stargate - Resurrection:
  Neem 2-4 capsules in op een lege maag met een ruime hoeveelheid frisdrank of vruchtensap, de gewenste effecten treden zo'n 45 minuten later op.

  Ingrediënten van Stargate - Resurrection:
  Citrus aurantium extract, cafeïne, vitamine C, vitamine B3, vitamine B6, Bioperine®, cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, gelatine.

  Waarschuwing bij het gebruik van Stargate - Resurrection:
  Stargate niet gebruiken bij hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of maagproblemen. Stargate niet gebruiken tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding. Stop onmiddellijk het gebruik van Stargate bij nervositeit, rillingen, slapeloosheid, verminderde eetlust, misselijkheid of hartkloppingen. Raadpleeg eerst een arts bij gelijktijdig gebruik met andere geneesmiddelen en stimulerende middelen. Stargate niet gebruiken in combinatie met alcohol en MAO-remmers. Stargate is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.

  Ik hoor dat dit wel een goede energizer is. Wie heeft dit geprobeerd? Hoe was het?
   

  Attached Files:

 2. Soko

  Soko Silver Member

  Reputation Points:
  51
  Messages:
  29
  Joined:
  Jan 17, 2005
  33 y/o from congo_democratic
  Dat is al weer een paar jaar geleden dat ik stargate gedaan heb, vond het wel een goede energizer, zeker in combinatie met ephedra en kryptonite (beide helaas niet meer verkrijgbaar). Stargate opzich is wel lekker, maar je snoept er zo een stuk of 8 weg, werkt vrij kort, maar wel een beetje een rush in je hoofd :)
   
 3. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,288
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Ik weet det het al even geleden is, maar zou je wat meer willen vertellen over je ervaring?
   
 4. kalininin

  kalininin Silver Member

  Reputation Points:
  3
  Messages:
  202
  Joined:
  Oct 28, 2007
  from belgium
  sorry geen ervaring mee. wel interessant is dat bioperine een stof is die de andere stoffen waarmee het wordt ingenomen beter laat opnemen [dat is de claim vd fabrikant]. in dit geval worden dus de synefrine en de caffeine beter [een stuk beter ?] opgenomen dan normaal -> lijkt me nogsteeds niet heel interessant, maar stel je voor dat de mdma producenten een beetje bioperine door hun pillen doen! of een capsule bioperine 5 minuten voor je paddos gaat nemen -> kon welns gaaf worden!