Using the Forum search engine from your browser (Firefox & IE7)

Discussion in 'Announcements' started by Alfa, Feb 18, 2007.

  1. Alfa

    Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

    Reputation Points:
    14,318
    Messages:
    38,297
    Joined:
    Jan 14, 2003
    117 y/o from The Netherlands
    If you are using Firefox or if you are still on the evil Internet Explorer (Version 7 mind you), then you can now search Drugs Forum straight from your browsers search box. Simply use the drop down to add Drugs Forum to your search engine and you will always have drug information at hand, no matter where you are on the internet.
     
  2. Nagognog2

    Nagognog2 Iridium Member

    Reputation Points:
    1,936
    Messages:
    6,791
    Joined:
    Feb 1, 2005
    Nice one, Alfa! It works! <Firefox>
     
  3. Beeker

    Beeker Iridium Member

    Reputation Points:
    490
    Messages:
    578
    Joined:
    Jan 8, 2006
    very nice.
     
  4. kailey_elise

    kailey_elise Gold Member

    Reputation Points:
    5,998
    Messages:
    3,864
    Joined:
    Nov 3, 2004
    from Massachusetts, U.S.A.
    Okay, I feel incredibly stupid, but how would one go about this? I'm using Firefox, I clicked on the little search box next to the address box, there were a few search options there already (google, amazon, answers, etc) plus a link to "add engines" - once I click on that, I get lost.

    Is this perhaps for a new version of Firefox? I'm using 1.5.0.11 (old computer, so I don't update things too often out of fear of them not working, heh heh heh).

    ...::: slinks to the corner with her head hanging down, awaiting the probably painfully obvious answer that's probably right in front of her face :::...

    ~Kailey
     
  5. Swimster

    Swimster Palladium Member

    Reputation Points:
    302
    Messages:
    741
    Joined:
    Apr 2, 2007
    from U.S.A.
    ok.. this is mysterious to swim. He uses both IE, and FF, for IE it's Already a choice! How is this??
    Perhaps a cookie, or something?
     
  6. fnord

    fnord Palladium Member

    Reputation Points:
    2,297
    Messages:
    4,260
    Joined:
    Dec 8, 2003
    IE will do alot of things without your permission,like save your browsing history in a secret file that you cant normally see(theres a post in the computer section)

    but there should be a option in the drop down on mine its the second to last that says "add drugs forum" if not maybe try updateing firefox?
     
  7. Swimster

    Swimster Palladium Member

    Reputation Points:
    302
    Messages:
    741
    Joined:
    Apr 2, 2007
    from U.S.A.
    Indeed^^ same to swim. He didn't mean that it was already selected though.
    he meant how it was already in the dropdown list, rather than having to add it
    to the list of search providers.
     
    Last edited: Jun 29, 2007