1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP

Valtran oftewel Tinalox

Discussion in 'Opiaten' started by venom, Jan 2, 2006.

 1. venom

  venom Newbie

  Reputation Points:
  33
  Messages:
  85
  Joined:
  Aug 22, 2004
  hey binnekort krijgt swim hier wat van
  het zoiu een sterke pijnstiller met morfine achtige werking zijn, iemand die bekend is hiermee? want erowid etc kan swim maar weinig info geven
  Grtz
   
  Last edited by a moderator: Jan 31, 2007
 2. binkii

  binkii Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  3
  Joined:
  Jan 29, 2007
  31 y/o
  Re: VALTRAN oftwel tinalox

  Je hebt dit in voeibare vorm en in pillen. SWIM heeft er ooit 5 pillen van gedaan en I was alsof hij dronken was. SWIM kon niet meer opzijn benen staan en SWIM zag zelfs kleine hallucinaties. SWIM kent SWOM, en SWOM spuit regelmatig coke. SWOM zijn verlasving is bekend en SWOM krijgt van de huisarts vloeibare valtran voorgeschreven. Aan SWOM te zien werk je een weerstand op tegen valtran bij regelmatig gebruik omdat SWOM een heel flesje leegdrinkt. Dit is niet aangeraden!!!
  kortom leuk om eens te proberen. Niet voor elke dag
   
 3. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,266
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Re: VALTRAN oftwel tinalox

  Valtran en Tinalox zijn combinaties van een opiaat agonist en een opiaat antagonist, namelijk Tilidin(de agonist) en Naloxon(de antagonist)
  Een opiaat agonist is een stof zoals codeïne en morfine die opioïde receptoren activeren(agonizeren) en daardoor de werking van een opiaat geven, een opiaat antagonist is een antistof om het zo maar te zeggen, en die blokkeert juist de werking ervan. Een opiaat antagonist wordt gebruik bij een overdosis, of in combinatie met een agonist om misbruik te voorkomen.
  Er staat tegenstrijdige informatie op internet, SWIM heeft info gevonden van Valtran en Tinalox die met en zonder antagonist worden verkocht, en in verschillende sterktes, het is dus handig te checken wat het bevat, dan kan SWIM ook wat meer nuttige informatie geven.

  Overigens snapt SWIM niet waarom die bekende van SWIBinkii Valtran krijgt als hij verslaafd is aan coke, als hij verslaaft zou zijn aan opiaten zou er nog iets van logica acher zitten, maar dit zijn allebei 2 totaal andere stoffen, zou SWIBinkii kunnen uitleggen waarom hij het krijgt? Je krijgt trouwens van alle opiaten tolerantie waardoor je meer nodig hebt, dit is zo met morfine, heroïne enzovoorts, en dus ook met tilidine(Valtran)
   
  Last edited: Apr 1, 2008
 4. Highest Cause

  Highest Cause Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  10
  Joined:
  Mar 19, 2008
  SWIM heeft al vaak valtran gebruikt, zowel recreatief als uit noodzaak. Valtran is een krachtig analgeticum en bestrijdt erge pijn. Maar ook recreatief heeft SWIM het een erg prettige ervaring gevonden.
  Bij het stappen bijvoorbeeld is valtran een leuk alternatief, het heeft SWIM alert gehouden, niet paranoia, best aangenaam, en toch in een erg prettige "state of mind".
  SWIM heeft ook ooit valtran in combinatie met cocaine en viagra gebruikt tijdens de seks, ook dit was onvergetelijk.
  Sinds die dag heeft SWIM ook altijd een flesje valtran 60ml in huis, SWIM noemt het vaak "instant happiness" omdat het SWIM erg vrolijk maakt in welke omstandigheid dan ook, samen met een lekkere joint kan SWIM dit product erg smaken.
   
 5. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,229
  Messages:
  2,266
  Joined:
  Feb 27, 2006
  from The Netherlands
  Er zijn weinig gedocumenteerde ervaringen met Tilidine, dus als You een keer een ervaring verslag zou willen schrijven als You plant om Tilidine te nemen, dan zou dat fantastisch zijn! Uiteraard worden goede verslagen beloond met reputatie punten.
   
 6. Highest Cause

  Highest Cause Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  10
  Joined:
  Mar 19, 2008
  Geen probleem, SWIM zal deze week nog een gedetailleerd verslag posten over zijn ervaringen met tilidine met tijds- en ervaringsbepalingen en dergelijke, komt eraan.
   
 7. Tilidingirl

  Tilidingirl Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  1
  Joined:
  Sep 29, 2009
  37 y/o
  Jullie schrijven hier over "recreatief" gebruik van Valtran. Maar hoe doen jullie dat dan? Doet jullie huisarts niet vreselijk moeilijk?? Ik heb nu problemen om er nog aan te komen en zit echt met de handen in het haar... Ze hebben me gebrandmerkt als "probleemgeval" (wat ik volgens mij niet ben: ik functioneer prima in een fulltime job én voed twee kinderen op...) en nu heb ik blijkbaar nergens meer recht op, pijn of niet... Ik krijg zelfs geen kans om af te bouwen!!! Wie kan me helpen? Pleaaazzzz.....
   
 8. yanjedi6

  yanjedi6 Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  3
  Joined:
  Jun 17, 2010
  from belgium
  niet zo swim gebruikt het regelmatig, het werkt sterk verdovend bij 20 druppels, je voelt zelfde als je weed smoort,
  als You het combi neemt met codeine dafalgan zal You wat meer morfine agtig effect hebben ;) gebruik niet veel is zwaar verslavend.
   
 9. Steve76

  Steve76 Newbie

  Reputation Points:
  0
  Messages:
  13
  Joined:
  Jan 7, 2012
  from thailand
  Valtran samen met xanax, 200druppeltjes valtran en 2mg xanax, wat een zaaaalig gevoel. zeker na een avondje stappen op speed of xtc..
   
Tags: