1. Dear Drugs-Forum readers: We are a small non-profit that runs one of the most read drug information & addiction help websites in the world. We serve over 4 million readers per month, and have costs like all popular websites: servers, hosting, licenses and software. To protect our independence we do not run ads. We take no government funds. We run on donations which average $25. If everyone reading this would donate $5 then this fund raiser would be done in an hour. If Drugs-Forum is useful to you, take one minute to keep it online another year by donating whatever you can today. Donations are currently not sufficient to pay our bills and keep the site up. Your help is most welcome. Thank you.
  PLEASE HELP
  Dismiss Notice

Werking MDMA kristallen

Discussion in 'XTC' started by catch_a_fire, May 18, 2007.

 1. catch_a_fire

  catch_a_fire Newbie

  Reputation Points:
  -15
  Joined:
  May 17, 2007
  Messages:
  8
  Male from The Netherlands
  SWIM wil binnenkort voor het eerst MDMA-kristallen nemen (het liefst oplossen in water ofzo en dan gewoon drinken). Wat is de precieze werking, wat is een aanbevolen hoeveelheid voor de eerste keer (tot nu toe alleen marihuana, paddo's en herbals genomen), hoe lang duurt het, etc.
  Als er dingen zijn die SWIM moet weten erover, vertel het dan.:)
   
 2. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,273
  Joined:
  Feb 27, 2006
  Messages:
  2,276
  Male from The Netherlands
  SWIM gaat ervan uit dat SWIY het per gram krijgt(standaard met MDMA kristallen), een achtste is dan een goede, sterke dosis voor het gemiddelde persoon. MDMA heeft een werking van 4-6 uur. Het begint met de "come-up", het gevoel dat meestal in de benen begint en zich door SWIY's lichaam omhoog werkt. Dit gevoel is erg plezierig op z'n minst, en wordt gevolgd door een emphatogeen en euforisch gevoel, samen met stimulatie. SWIY zal zich verbonden voelen met iedereen, en een gevoel van euforie krijgen dat SWIY nog nooit eerder mee heeft gemaakt, een unieke ervaring, de eerste keer. Het beste is om het de eerste keer met vrienden te doen in een rustige sfeer. Muziek kan tijdens de ervaring de euforie nog vele malen versterken, muziek waar SWIY normaal van kan geniet klinkt dan ronduit goddelijk. Om eventuele schade tot een nulpunt te reduceren, en tolerantie te minimaliseren kan SWIY voor de ervaring het beste een 1000mg vitamine C tablet nemen, en na de ervaring voor het slapen ook nog een 1000mg vitamine C tablet. Ook l-tryptofaan of 5-htp, beide verkrijgbaar bij de smartshop een ook vaak bij de drogist, helpen om de serotonine die opgemaakt is weer deels aan te vullen. Vergeet niet ieder half uur een glas water te nemen, en de volgende dag goed te eten, dit ook om eventuele schade te voorkomen. Voor drinken is een isotoon drankje met veel mineralen en vitamines erg goed, zoals bijvoorbeeld AA, extran of gatorade. Ook vruchtensappen erbij zijn erg goed.
   
 3. catch_a_fire

  catch_a_fire Newbie

  Reputation Points:
  -15
  Joined:
  May 17, 2007
  Messages:
  8
  Male from The Netherlands
  Bedankt voor je tips! Dan weet SWIM tenminste een beetje hoe hij kan zorgen dat alles goed gaat :D
   
 4. HandyMan81

  HandyMan81 Titanium Member

  Reputation Points:
  446
  Joined:
  Dec 7, 2005
  Messages:
  181
  Male from The Netherlands
  En wil je echt 100% zekerheid dat alles goed gaat, dan moet je het niet doen. Drugs reageerd bij ieder persoon anders dus is jou vraag beantwoorden een lastig iets. Wees ontspannen en laat het over je heen komen. Als je na inname na een half uurtje nog niets voelt, neem dan niet gelijk meer. Het kan bij iedereen langer of korter zijn voordat de werking komt.
   
 5. FrankenChrist

  FrankenChrist Iridium Member

  Reputation Points:
  596
  Joined:
  Aug 20, 2004
  Messages:
  1,234
  Male from belgium
  Het kan in het begin heel onaangenaam voelen in je maag en darmen, maar dit gaat over en maakt plaats voor een heerlijk warm gevoel. Er zijn enkele zeldzame gevallen die moeten overgeven maar daar zou Swim zich geen zorgen in maken.

  Maak dat je ergens bent met goede muziek en wat mensen in dezelfde toestand, en niet op één of andere zatte boerenfuif met kut-muziek. MDMA is zeker aan je gezicht te zien. Dat valt echt op. Maak dat je ergens bent waar je hiervoor niet paranoïde hoeft te worden.

  Maak dat jij en je vrienden ook wat op mekaar passen.

  Voor de rest hoef je je van niemand iets aan te trekken. Enjoy. Als je beslist het te doen.
   
 6. Psych0naut

  Psych0naut Platinum Member

  Reputation Points:
  2,273
  Joined:
  Feb 27, 2006
  Messages:
  2,276
  Male from The Netherlands
  Wat betreft de locatie, SWIM raad aan het thuis of bij vrienden thuis te doen, waar SWIY in alle gemakken voorzien is.
  Muziek is bij MDMA echt erg belangrijk, dus een computer met een grote muziekbibliotheek, of iets dergelijk kan zeer van pas komen.
   
 7. Kozzmik1

  Kozzmik1 Newbie

  Reputation Points:
  27
  Joined:
  May 24, 2005
  Messages:
  48
  Male
  SWIM denkt dat voor een eerste keer kristallen misschien wel wat aan de heftige kant zijn, gezien de ervaring van de Persoon in Kwestie met mdma of verwanten. Zeker als de P.I.K. van plan is de kristallen tot zich te nemen op een feestje of iets dergelijks.

  SWIM raadt P.I.K. aan om het ook alleen bij kristallen te houden, en niet te gaan combineren met hash, herbals en zeker geen paddo's.
  Trouwens, oplossen in water en dat opdrinken lijkt SWIM geen goed plan, tenzij hij van kokhalzen houdt. MDMA is heel erg vies en bitter van smaak. SWIM raadt daarom aan een bommetje te maken of lege capsules te vullen.

  Over de uitwerking kan weinig zinnigs gezegd worden. De meeste mensen die SWIM kent gaan ontzettend uit hun plaat op MDMA, maar er zijn ook gevallen bekend van mensen die ziek worden of gewoon heel moe worden en in slaap vallen.

  Voor de rest is het meeste wel gezegd
   
 8. FrankenChrist

  FrankenChrist Iridium Member

  Reputation Points:
  596
  Joined:
  Aug 20, 2004
  Messages:
  1,234
  Male from belgium
  Qua hoeveelheid: een tiende tot een achtste van een gram. Anders ga je echt teveel ronddraaien met je hoofd en met je ogen, en kauwen en smekken en eruitzien als een debiel ;)

  Niet combineren met alcohol. Dit doodt de effecten een beetje en maakt je maag nog zieker.

  Laat ons eens weten hoe het verlopen is dan.
   
  Last edited: May 23, 2007
 9. catch_a_fire

  catch_a_fire Newbie

  Reputation Points:
  -15
  Joined:
  May 17, 2007
  Messages:
  8
  Male from The Netherlands
  Bedankt iig voor de reacties. SWIM en z'n vrienden waren eigenlijk van plan om rond 23.00u te beginnen op het strand (hij gaat over 2 weken al naar Zeeland, dus er is nog niet echt een grote drukte gelukkig) met een boombox erbij met een hele stapel CD's met reggae, drumm 'n bass, triphop, etc. en daarnaast een deken om op te zitten en flink veel drinken (gewoon cola en sap, SWIM gaat zeker geen alcohol of andere drugs gebruiken tegelijk met de MDMA). Aangezien SWIM toch ver zat van Zeeland afwoont en er niemand kent hoeven hij en z'n vrienden iig niet bang te zijn om bekenden tegen te komen of iets. Dus als mensen hun zien, maakt dat niet zo heel veel uit.
  En inname is goed dat je het zegt Kozzmik1, SWIM denkt dan lege capsules te halen en die te vullen met kristallen.

  Als SWIM eenmaal terug is van vakantie belooft hij verslag te doen van hoe het was. SWIM denkt dat het wel geslaagd wordt :D
   
Tags: