Yellow Subs xtreme

Discussion in 'Smartdrugs' started by Alfa, Oct 22, 2006.

 1. Alfa

  Alfa Productive Insomniac Staff Member Administrator

  Reputation Points:
  14,298
  Messages:
  38,281
  Joined:
  Jan 14, 2003
  117 y/o from The Netherlands
  Vroeger was Yellow Subs een soort stackers. Werkte als een trein. Nu zit er helaas geen ephedra meer in en heet het yellow subs xtreme. Ik heb 2 capsules yellow subs xtreme naar binnen gegooid, maar dat gaf helaas weinig effect. Het effect van 2 capsules yellow subs xtreme was te vergelijken met een paar bakken koffie. Niet heel erg bijzonder dus. Misschien moet je meer nemen.

  Hier is de informatie van Yellow subs xtreme:
  Deze nieuwe energy-formula van D&E geeft je een enorme energieboost. U heeft niets te verliezen dan uw vermoeidheid en/of overgewicht! Yellow Subs Xtreme is ephedravrij en speciaal ontwikkeld voor mensen die overgevoelig zijn voor ephedra.

  Yellow subs xtreme helpt vermoeidheid tegen te gaan. Yellow subs xtreme geeft energie. Yellow subs xtreme kan ook gebruikt worden om af te slanken.

  Neem maximaal 1 capsule Yellow subs xtreme in de ochtend en 1 capsule in de middag. 1 capsule Yellow subs xtreme staat voor ongeveer 1 kop koffie. Neem niet meer dan 2 capsules per dag.
  Voor afslanken geldt dezelfde dosering, maar we raden u aan om na 5-6 weken Yellow Subs gebruiken een pauze in te lassen van 2-3 weken.

  Samenstelling per capsule Yellow subs xtreme:
  • Groene thee extract (goed voor 200mg cafeïne)
  • Cacaobromine (goed voor 8% theobromine)
  • Cayenne
  • L-fenylalanine
  • Jaborandi
  • NADH
  Gebruik geen Yellow Subs Xtreme indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, last heeft van diabetes, hoge bloeddruk, hartproblemen of een chocolade allergie. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Het gebruik van Yellow subs xtreme kan de rijvaardigheid beïnvloeden. Het wordt niet aanbevolen om Yellow subs xtreme te combineren met alcohol of medicijnen. Niet aanbevolen voor minderjarigen.

  Jouw ervaring met dit product is welkom.
   

  Attached Files:

 2. carat

  carat Newbie

  Reputation Points:
  24
  Messages:
  44
  Joined:
  Aug 15, 2006
  37 y/o
  Swim heeft zo'n potje Yellow Subs Extreme aangekocht op

  [Leveranciers zijn niet toegestaan. Lees de regels even.]


  Hij heeft toen gedurende 2 weken 4 caps per dag genomen verdeeld over de dag. Swim voelde zich wel fitter en had een pak meer energie, zeker tijdens de training(fitness). Maar het uiteindelijke resultaat viel tegen. Swift kan beter pure caffeine poeder nemen aangezien dat Swift dan zelf de dosis kan kiezen.

  Maar als Swift dit neemt met als doel om de vermoeidheid tegen tegaan dan kan je best 3 of 4 caps nemen voor het uitgaan. Dosis hangt natuurlijk ook af van wat Swift in het verleden allemaal genomen heeft. Als Swift gedurende lange tijd de vroegere Yellow Subs MET Ephedrine genomen heeft dan zal deze dosis uiteraard een flink hoger liggen.

  Swim raad aan om gewoon de oude Stackers MET Ephedrine te nemen. Deze worden niet meer verkocht aangezien Ephedrine niet meer toegelaten is maar ze worden nog steeds geproduceerd.

  Een andere mogelijkheid is om Ephedrine HCL te nemen, deze zijn nog steeds toegelaten in Amercia.
   
  Last edited by a moderator: Nov 9, 2006