Zeven mensen aangehouden wegens drugs

Discussion in 'Nieuws over drugs' started by mopsie, Sep 29, 2006.

 1. mopsie

  mopsie Gold Member

  Reputation Points:
  260
  Messages:
  1,103
  Joined:
  Apr 14, 2005
  from Brazil
  Zeven aanhoudingen bij Rotterdamse dealeractie
  (Novum) - Een actie gericht op drugsdealers in het Oude Westen van Rotterdam heeft donderdagavond tot zeven aanhoudingen geleid. De politie heeft heroïne, cocaïne en messen in beslag genomen. De actie vond plaats op de West-Kruiskade en omgeving. Dat maakte de politie vrijdag bekend.
  Het project om de drugsoverlast in de wijk terug te dringen loopt sinds eind vorig jaar. Inmiddels zijn 29 dealers aangehouden en is ongeveer acht kilo heroïne en cocaïne in beslag genomen. Ook zijn vier vuurwapens en ruim 200 duizend euro aan contanten gevonden.

  De actie is mede georganiseerd na verzoeken van ondernemers en bewoners in het Oude Westen.
  bron http://www.trouw.nl/laatstenieuws/l.../Zeven_aanhouding_bij_Rotterdamse_dealeractie

  Rotterdam - De politie van Rotterdam heeft donderdagavond in het Oude Westen een dealeractie gehouden. Bij deze actie werd o.a gebruik gemaakt van het regionaal Cameratoezicht.

  Er zijn zeven mensen aangehouden in verband met de overtreding van de Opiumwet. Er zijn diverse gebruikerseenheden heroïne en cocaïne en enkele messen in beslaggenomen.

  Sinds de start van het project, eind 2005, zijn er 29 dealers aangehouden. Tevens zijn er vier drugspanden opgerold in het Oude Westen waarbij in totaal zo'n 8 kilo heroïne en cocaïne, vier vuurwapens en ruim 200.000 euro aan contant geld in beslag is genomen.

  bron http://www.blikopnieuws.nl/bericht/34215
   
  Last edited: Sep 29, 2006